Allereerste trailer voor How to Train Your Dragon

Ontdek in dit bericht de eerste bewegende beelden uit de animatiefilm.

De nieuwe animatiefilm van DreamWorks Animation (Shrek, Monsters vs Aliens, Kung Fu Panda) kreeg eindelijk zijn eerste trailer. Gelukkig is er heel wat meer uit het drakenavontuur te zien dan in de weinig verhullende teaser.

Dankzij een bericht van mijn beste Franse collega van FocusOnAnimation, maken we voor het eerst kennis met de Vikingen uit het dorp van Hiccup. Dat is de naam van het hoofdpersonage dat zich in de trailer ook even voorstelt.

Als het slungelige zoontje van het dorpshoofd moet Hiccup zichzelf bewijzen tegenover de andere Vikingen. Wat hij echter mist aan spierkracht, maakt hij goed met gekke ideeën. Wanneer hij met een van zijn nieuwe uitvindingen een draak vangt, begint Hiccups avontuur pas écht…

Het verhaal, dat gebaseerd is op een kinderboek van Cressida Cowell, valt voorlopig niet tegen. Met wat geluk wordt deze animatiefilm een waardige opvolger van Kung Fu Panda. Het enige wat ik er tot nu toe vreemd vind uitzien, is de zwarte draak die de nieuwe vriend wordt van Hiccup. Hij lijkt meer op een platte salamander dan op een stoere draak. Maar misschien moet hij nog wat groeien…

Trailer How to Train Your Dragon
(of download de trailer in HD: 720p [mov, 121 MB] of 1080p [mov, 173 MB])

(Via FocusOnAnimation)

Lees ook:Derde trailer voor How to Train Your Dragon
Lees ook:Teasertrailer voor How to Train Your Dragon
Lees ook:Nieuwe trailer voor How to Train Your Dragon
Lees ook:Leuke eerste schetsen How To Train Your Dragon
Lees ook:Nederlandse stemmen en trailer How to Train Your Dragon

6 reacties op “Allereerste trailer voor How to Train Your Dragon

 1. Rex

  Nou…
  ik hoop dat ik niet meteen word aangevallen omdat ik mijn mening (ik herhaal MIJN mening) over deze trailer zeg maar t ziet er echt totaal onaantrekkelijk uit…
  De karakter designs zijn ontzettend simpel en non-bijzonder… Zelfs de manier van bewegen is houterig (dat meisje moet een soort van sexy Charlies Angels draai maken met een explosie op de achtergrond???)

  En de draak… t lijkt wel een Pokemon figuur, blugh.

  Na deze trailer gezien te hebben lijtk me de film echt helemaal niks.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Locall

  Hmmz, soms lijkt die draak een beetje op Stitch :S zelfde regisseur toch? Verder tjah… ik sta niet verbijsterd ofzo.. zal r niet voor naar de bios gaan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rex

   Ik zit t net ff op te zoeken en je hebt gelijk: deze film is geregisseerd door dezelfde 2 regisseurs als van Lilo & Stitch.
   Wow, dit zag ik niet aankomen. Lilo & Stitch vind ik echt geweldig. Ook de character designs (en idd de draak lijkt in dat geval wel veel op een van Stitch’s neefjes uit de tv serie)

   Ik zal de film vooralsnog dan het voordeel van de twijfel geven.. maar alleen omdat het van de makers van Stitch is.. (die trouwens ook achter een groot deel van Bolt zaten..iig de originele artwork en storylines.)

     /   Beantwoorden  / 
 3. Seppe

  Ik moest zonet constateren dat de blonde jongen (die links naast Hiccup staat op de boekcover op http://tinyurl.com/yfhg8c3) eigenlijk een meisje is! Of in ieder geval een jongen die Astrid heet, met een piepstemmetje praat en ook nog eens twee kleine borstjes heeft…

    /   Beantwoorden  / 
 4. luc

  Behoorlijk duf deze trailer zeker nu ik net terug kom van Up (super cool!) Ik vind de stemmen ook niet echt goed gecast vooral de stem van dat jochie een naar stemmetje heeft hij. De draak overtuigt ook niet echt…. Toch blijf ik het jammer vinden dat niemand in de buurt van Pixar kan komen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. kenny :)

  kan iemand het liedje zeggen dat je hoort nadat hij de zwarte draak voorgesteld heeft ( please help mij want kwil dat liedje hebben :) )

  mvg

  kenny

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.