Nieuwe personages in Kung Fu Panda 2

Jean-Claude van Damme als een gemene krokodil die het licht heeft gezien? Maak kennis met enkele nieuwe personages uit Kung Fu Panda 2.

In het nieuwe avontuur van DreamWorks Animation ontmoeten panda Po en zijn vrienden heel wat nieuwe karakters. Dat een heleboel namen hun stem zouden lenen aan de animatiefilm lieten we jullie in mei 2010 al weten, maar nu weten we ook hoe zij er zullen uitzien. Op de officiële website van de film werden namelijk de eerste 3D-modellen online geplaatst, samen met een korte beschrijving van de personages.

Wie in december de Kung Fu Panda Holiday Special op tv zag, herkent vast enkele van de onderstaande personages. In de kerstaflevering organiseert Po namelijk een stijvol diner voor de leden van de Kung Fu Council.

Nieuwe personages in Kung Fu Panda 2

Lord Shen (Gary Oldman)

Als albinopauw schonken zijn ouders geen aandacht aan hem omdat ze hem zwak en zielig vonden. Sinds de dag dat hij zwoer om iets groots te doen dat niemand kon negeren, is hij nooit gestopt met het zoeken naar manieren om zijn macht uit te breiden. Met succes, want na vele jaren heeft Lord Shen eindelijk een verschrikkelijk wapen gecreëerd: het gevaarlijkste dat de wereld ooit gezien heeft…

.

Wolf Boss (onbekend)

Samen met zijn broers en zussen stond deze wolf in voor de bewaking van het koninklijk paleis van Gongmen City. Het enige lid van de Koninklijke familie dat naar de wolven omkeek, was de albino troonopvolger Lord Shen. De jonge knaap werd vrienden met hen, gaf hen eten, speelde met hen en behandelde hen zoals familie. Wolf Boss is de trouwste dienaar, militair strateeg en rechterhand van Lord Shen. Zijn gebrek aan kennis over kungfu maakt hij goed met vindingrijkheid en sluwe plannen.

.

The Soothsayer (Michelle Yeoh)

Gezegend met helderziendheid en een groot hart, is de Soothsayer een gevangene van haar gaven. Ooit was ze het kindermeisje van een albinopauw en gaf ze hem wat zijn ouders hem niet gaven: liefde. Haar liefde was het enige wat de ambitie van Lord Shen kon temperen. Tot ze hem twintig jaar geleden een toekomst voorspelde die tot enkele vreselijke gebeurtenissen zou leiden. Al jarenlang leeft ze met een schuldgevoel. Het enige wat haar op de been houdt is haar fatalistische gevoel voor humor en de hoop dat de voorspelde gebeurtenissen verlossing brengen voor haar en haar geadopteerde kind.

Master Croc (Jean-Claude Van Damme)

Master Croc stond ooit aan het hoofd van de beruchte Wool Stealing Crocodile Bandits, een onovertroffen groep gangsters. Iedereen die zo stom was om in zijn weg te staan, maakte algauw kennis met zijn legendarische Lashing Tail of Terror-techniek. Tot hij op een dag Master Thundering Rhino ontmoette en hij het epische gevecht op de oever van de Wa Su Li-rivier verloor. Hij bereidde zich voor op de dood, maar de genadeslag bleef uit. In plaats daarvan vroeg Rhino aan Croc om zijn kungfu te gebruiken voor het goede. Ontroerd door het prachtige gebaar, trok Croc heel China door om de zwakken te verdedigen. Uiteindelijk zou hij naast de zijde van Rhino plaatsnemen als volwaardig lid van de Kung Fu Council.

Master Thundering Rhino (Victor Garber)

Met zijn legendarische Cloud Hammer beschermt dit vrijgevige lid van de Kung Fu Council het uitgestrekte gebied van de Gongmen City. Thundering Rhino stamt af van een grote familie van meesters. Hij werd getraind door zijn vader, Flying Rhino, en werd zelf een legende nadat hij de tienduizend slangen in de Valley of Woe versloeg. Als hoofd van de Kung Fu Council wordt hij gerespecteerd om zijn wijsheid, grapjes en goede daden.

Master Storming Ox (onbekend)

De beste leerling van Thundering Rhino. Als jongeling sloeg hij altijd zijn klusjes over om het paleis van Gongmen City binnen te sluipen en te kijken hoe Rhino trainde. Als beloning voor zijn enthousiasme, kreeg hij persoonlijk les in kungfu van Rhino. Master Ox bewees zijn talent en moed door het op te nemen tegen de tweeënzeventig bandieten van de Wing Cho-provincie, met als enige wapens zijn horens. Hij staat erom bekend een driftkop te zijn die liever actie onderneemt en niet te lang nadenkt, wat ervoor zorgt dat zijn meester de handen vol heeft met hem. Toch is hij een trouwe vriend en een gewaardeerd lid van de Kung Fu Council, die de inwoners van het vredige Gongmen City beschermt.

Kung Fu Panda 2 (in 3D) wordt op 15 juni 2011 in de bioscoop verwacht in België en op 30 juni 2011 in Nederland. De teasers en meer info vind je in onze vorige berichten.

(Met dank aan Screen Rant voor de tip)

Lees ook:Clip uit Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
Lees ook:Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
Lees ook:Een pak nieuwe stemmen voor Kung Fu Panda 2
Lees ook:Nieuwe plaatjes uit Kung Fu Panda 2
Lees ook:Drie nieuwe clips uit Kung Fu Panda 2

3 reacties op “Nieuwe personages in Kung Fu Panda 2

 1. peter

  prachtige persnages
  hopelijk krijgt kung fu panda geen 6 maar 4 films

    /   Beantwoorden  / 
  1. max

   mee eens 6 films is veel te veel net als Shrek die kreeg er ook vier en Madagascar krijgt het ook :) .

     /   Beantwoorden  / 
 2. kenny

  wachten tot de personages in de trailer komen he :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.