Bekende stemmen in DreamWorks’ Turbo

Slakkenkomedie met stemmen van Snoop Dogg en Samuel L. Jackson.

Turbo is een nieuwe prent van DreamWorks Animation. Het verhaal draait om een doodgewone tuinslak die droomt van het onmogelijke: hij wil de snelste slak van de wereld worden. Zijn obsessie voor racewagens en andere snelle dingen zorgt ervoor dat hij door de overige slakken als een buitenbeentje wordt beschouwd. Zelfs zijn oudere broer schaamt zich voor hem. Wanneer hij door een ongeval opeens over een buitengewone snelheid beschikt, trekt de bijzondere slak eropuit om zijn droom te verwezenlijken: meedoen aan de Indianapolis 500-race.

Tot nog toe wisten we alleen dat Ryan Reynolds zijn stem zou lenen aan het hoofdpersonage, maar vandaag zijn een heleboel andere namen onthuld die in de animatiefilm te horen zijn. Het gaat om bekende acteurs zoals Paul Giamatti, Michael Pena, Luis Guzmán, Bill Hader, Richard Jenkins, Ken Jeong, Michelle Rodriguez, Maya Rudolph, Ben Schwartz, Kurtwood Smith, Snoop Dogg en Samuel L. Jackson.

Bovenaan vind je een eerste stukje concept art, dat er stukken beter uitziet dan de poster (afbeelding rechts) die op filmbeurzen werd gebruikt. De regie is in handen van David Soren (Merry Madagascar), op wiens idee de film is gebaseerd. Hij schrijft het script samen met Darren Lemke (Shrek Forever After) en Robert Siegel (The Wrestler).

De animatiefilm verschijnt in Amerika op 19 juli 2013.

(Via THR)

Lees ook:Meer Cleveland Brown op Comedy Central
Lees ook:Bekende vogelstemmen in Zambezia
Lees ook:Nieuwe blik op Turbo
Lees ook:Strange Magic-trailer
Lees ook:Vreemde magie in 2015

Eén reactie op “Bekende stemmen in DreamWorks’ Turbo

  1. Laura32

    en toch trekt deze film me totaal (nog) niet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.