Nieuwe stemmen B.O.O.

DreamWorks’ animatiefilm strikt Rashida Jones en Matt Bomer.

B.O.O: Bureau of Otherworldly Operations is een van de nieuwe bioscoopfilms van DreamWorks Animation. De prent wordt geregisseerd door Tony Leondis (Igor, Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch, Kung Fu Panda: Secrets of the Masters) en wordt geschreven door Tom Wheeler (Puss in Boots).

Het B.O.O. (vrij vertaald het Bureau voor Onaardse Operaties) is een supergeheim agentschap dat niemand kent en niemand ziet. De B.O.O.-agenten, die zich inzetten om mensen te beschermen tegen enge verschijningen, hebben immers een bijzondere eigenschap: ze zijn zelf geesten.

Wanneer de twee kersverse agenten Jackson Moss en zijn vreemde partner Watts ontdekken dat het meest gezochte spook een aanslag beraamt om het B.O.O. te vernietigen, moeten ze alles uit de kast halen om zijn machtige spokenleger te verslaan en de aarde van een naargeestige ondergang te redden.

Seth Rogen en Melissa McCarthy lenen hun stem respectievelijk aan Jackson Moss en Watts. Vandaag raakte bekend dat actrice Rashida Jones de stem inspreekt van de ex-vrouw van Jackson Moss. Acteur Matt Bomer kruipt dan weer in de huid van haar nieuwe man, die de perfecte stiefvader blijkt te zijn voor de zoon van Moss. Naast bovennatuurlijke gebeurtenissen is er in de film dus ook plaats voor wat familiedrama.

De animatiefilm wordt in Amerika in de bioscoop verwacht op 5 juni 2015.

(Via The Wrap)

Lees ook:Melissa McCarthy in B.O.O.
Lees ook:Vlaamse stemmen voor Kuifje bekend
Lees ook:Nóg een Toy Story-film
Lees ook:Shrek parodieert Thriller van Michael Jackson
Lees ook:Korte animatiefilms: Tadeo Jones 1 & 2

Eén reactie op “Nieuwe stemmen B.O.O.

  1. TAZ

    leuk nieuws.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.