Nieuwe stemmen Penguins-film

Cumberbatch en Malkovich lenen stem aan Madagascar-spin-off.

Skipper, Kowalski, Private en Rico. Dat zijn de pinguïns uit de populaire Madagascar-trilogie van DreamWorks Animation en je gaat hun namen nog vaak horen. Nadat ze al een televisieserie kregen op Nickelodeon, maken de zwart-witte vogels zich immers klaar voor hun eerste eigen bioscoopavontuur.

Simon J. Smith (Bee Movie, Megamind-kortfilm The Button of Doom) regisseert de film samen met Eric Darnell (Antz). Die laatste heeft veel ervaring met de pinguïns, want hij regisseerde eveneens de drie Madagascar-films en werkte vier jaar aan de serie The Penguins of Madagascar. Het script komt van Michael Colton en John Aboud.

Zopas zijn twee beroemde namen bekendgemaakt die hun keelgeluid lenen aan de nieuwe computerprent: de Amerikaanse acteur John Malkovich (Beowulf) en zijn Britse collega Benedict Cumberbatch (The Hobbit, Star Trek Into Darkness, Sherlock).

Malkovich kruipt in de huid van een charmante schurk en Cumberbatch vertolkt de rol van een dierlijke CIA-agent die hem op de hielen zit. Details over het verhaal van de nieuwe 3D-film zijn er op dit moment nog niet.

De animatiefilm wordt in Amerika in de bioscoop verwacht op 27 maart 2015.

(Via The Wrap)

Lees ook:Eerste beelden pinguïnfilm
Lees ook:Stemmen bekend voor nieuwe Beatles-animatiefilm
Lees ook:Beowulf Update
Lees ook:Nieuwe personages en Simpsons-acteur in Happy Feet 2
Lees ook:Nieuwe stemmen voor Ice Age 4

Eén reactie op “Nieuwe stemmen Penguins-film

  1. TAZ

    leuk nieuws.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.