Underpants-film vindt stemmen

Vijf stemacteurs bekend voor DreamWorks’ komedie.

Zoals we eerder schreven, worden de Captain Underpants-boeken van schrijver en illustrator Dav Pilkey verfilmd door DreamWorks Animation. De regie is in handen van Rob Letterman (Shark Tale, Monsters vs Aliens) en het script wordt geschreven door Nicholas Stoller (The Muppets).

De studio maakte deze week de eerste namen bekend van de acteurs die in de film te horen zijn: Kevin Hart, Thomas Middleditch, Ed Helms, Jordan Peele en Nick Kroll.

Het verhaal draait om George Beard (Hart) en Harold Hutchins (Middleditch), twee beste vrienden die graag grappen uithalen en strips tekenen in hun geheime boomhut. Wanneer ze per ongeluk hun favoriete personage Captain Underpants tot leven brengen door de vervelende directeur Mr. Krupp (Helms) te hypnotiseren, wordt hun eenvoudige schoolleventje helemaal op zijn kop gezet. Hun nerderige klasgenoot Melvin Sneedly (Peele) en de verraderlijke schurk Professor Poopypants (Kroll) zijn ook van de partij.

De fantasievolle kinderboeken over de directeur die verandert in een vriendelijke superheld met een opvallende outfit zijn erg populair. Er werden al tien delen uitgegeven waarvan wereldwijd meer dan zeventig miljoen exemplaren zijn gedrukt. De verhalen zijn in ruim twintig talen beschikbaar en werden in het Nederlands uitgegeven als De Avonturen van Kapitein Onderbroek.

Lees ook:Regisseur voor Underpants
Lees ook:DreamWorks koopt Captain Underpants
Lees ook:De eerste trailer voor MegaMind
Lees ook:Bekende stemmen in The Lorax
Lees ook:Captain Planet krijgt een levensechte film

Eén reactie op “Underpants-film vindt stemmen

  1. TAZ

    leuk nieuws alvast.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.