Hoofdpersonages Home

DreamWorks’ nieuwe avontuur over een meisje en een alien.

Home, de dertigste film van DreamWorks Animation, wordt geregisseerd door Tim Johnson en is gebaseerd op het kinderboek The True Meaning of Smekday.

In het verhaal landen de Boov op aarde. De buitenaardse wezens zijn op zoek naar een nieuwe thuis en besluiten om de aarde in te palmen. Het avontuur begint wanneer Tip, een pientere meid die weet te ontsnappen, per toeval kennismaakt met de alien Oh, een Boov die verbannen is. De twee slaan samen op de vlucht en ontdekken dat er meer op het spel staat dan intergalactische verhoudingen.

Via een nieuwe afbeelding is nu voor het eerst het menselijke hoofdpersonage onthuld. Het meisje Tip wordt ingesproken door zangeres Rihanna, die naar verluidt ook enkele nummers voor de film opneemt. De komische alien Oh krijgt zijn stem van acteur Jim Parsons. Daarnaast zijn Steve Martin (Captain Smek) en Jennifer Lopez (moeder Tip) eveneens in de film te horen.

Home wordt DreamWorks’ eerste animatiefilm met een Afro-Amerikaanse vrouw in de hoofdrol. Het resultaat verschijnt op 3 december 2014 in de Nederlandse en Belgische zalen.

(Via SAA)

Lees ook:Home-trailer
Lees ook:Trailer Home
Lees ook:Pinguïns wippen over Home
Lees ook:Ontmoet de Boov
Lees ook:Nieuwe sterren voor Home

2 reacties op “Hoofdpersonages Home

  1. TAZ

    ziet er goed uit.

      /   Beantwoorden  / 
  2. poppie

    goed plaatje.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.