Intro Dragon 2 online

Bekijk het openingsfragment van DreamWorks’ nieuwe avontuur.

Dit jaar verschijnt het langverwachte vervolg op DreamWorks Animations succesfilm How to Train Your Dragon (2010). De film speelt zich vijf jaar later af en wordt opnieuw geregisseerd door Dean DeBlois, die het deze keer zonder coregisseur Chris Sanders doet.

Wanneer de onafscheidelijke vrienden Hiccup en zijn draak Toothless tijdens een van hun verkenningsvluchten een geheime ijsgrot ontdekken die honderden wilde draken en een geheimzinnige Dragon Rider herbergt, belanden ze in het midden van een strijd om de vrede te bewaren. De twee moeten opkomen voor waar ze in geloven, want alleen samen hebben ze de kracht om de toekomst te veranderen voor zowel mensen als draken.

Ter promotie van de nieuwe animatiefilm heeft de studio de eerste vijf minuten van How to Train Your Dragon 2 online geplaatst. Net zoals de eerste film start het verhaal met Hiccup die het eiland Berk voorstelt. De video pakt uit met beelden van de drakenrace en de speelse relatie tussen Hiccup en Toothless.

Het avontuur wordt in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht op 2 juli 2014.

Openingsfragment Dragon 2

(Via Yahoo)

Lees ook:Nieuwe Dragon-clips
Lees ook:Nieuwe clip Dragon 2
Lees ook:Teaser voor tweede Dragon-film
Lees ook:Trailer tweede Dragon-film
Lees ook:Meer beelden uit Dragon 2

Eén reactie op “Intro Dragon 2 online

  1. TAZ

    Heel erg mooi fragment

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.