Nieuwe Dragon-clips

Meer fragmenten uit de animatiefilm van DreamWorks.

Dit jaar verschijnt het langverwachte vervolg op DreamWorks Animations succesfilm How to Train Your Dragon (2010). De film speelt zich vijf jaar later af en wordt opnieuw geregisseerd door Dean DeBlois.

Wanneer de onafscheidelijke vrienden Hiccup en zijn draak Toothless tijdens een van hun verkenningsvluchten een geheime ijsgrot ontdekken die honderden wilde draken en een geheimzinnige Dragon Rider herbergt, belanden ze in het midden van een strijd om de vrede te bewaren. De twee moeten opkomen voor waar ze in geloven, want alleen samen hebben ze de kracht om de toekomst te veranderen voor zowel mensen als draken.

Er zijn een nieuwe poster en drie verse fragmenten opgedoken. Zo zie je onder meer hoe Astrid op drakenvanger Eret jaagt, hoe Hiccup en zijn vrienden op onvoorspelbare babydraakjes vliegen, en hoe Hiccup wordt geplaagd door Astrid.

Het avontuur wordt in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht op 2 juli 2014.

Drie clips uit Dragon 2

Lees ook:Nieuwe clip Dragon 2
Lees ook:Nieuwe Dragon-plaatjes
Lees ook:Meer beelden uit Dragon 2
Lees ook:Intro Dragon 2 online
Lees ook:Teaser voor tweede Dragon-film

2 reacties op “Nieuwe Dragon-clips

  1. DragonMaster

    Mooie clips, dit vervolg gaat weer een hit worden

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    hele mooie clips.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.