Pinguïns wippen over Home

DreamWorks verandert de releasedata van Penguins en Home.

How to Train Your Dragon 2 verschijnt in juli 2014 volgens schema, maar de twee volgende bioscoopfilms van DreamWorks Animation wisselen van plaats.

The Penguins of Madagascar neemt de releasedatum in van Home en zal met Thankgiving (26 november 2014) in de Amerikaanse zalen verschijnen. Home krijgt de oude plaats van Penguins en staat nu gepland voor 27 maart 2015.

Over het verhaal van de Madagascar-spin-off is nog weinig bekend. Het enige wat de studio liet weten, is dat de bekende vogels zich met internationale spionage zullen bezighouden. De vier pinguïns worden ingeschakeld voor een supergeheime missie om de wereld te redden van een sluwe schurk.

Home laat zien hoe de Boov op aarde landen. De buitenaardse wezens zijn op zoek naar een nieuwe thuis en besluiten om de aarde in te palmen. Het avontuur begint wanneer Tip, een pientere meid die weet te ontsnappen, per toeval kennismaakt met de alien Oh, een Boov die verbannen is.

Lees ook:Home-trailer
Lees ook:Trailer Home
Lees ook:Eerste beelden pinguïnfilm
Lees ook:Ontmoet de Boov
Lees ook:Intro pinguïnfilm

Eén reactie op “Pinguïns wippen over Home

  1. TAZ

    leuk nieuws alvast

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.