Meer drakennieuws

Nieuwe seizoenen en mogelijk een vierde film.

Volgende maand verschijnt het langverwachte vervolg op DreamWorks Animations succesfilm How to Train Your Dragon (2010). Dat de studio de populariteit van de drakenavonturen ten volle wil benutten, is al een tijdje duidelijk. Er staat een derde bioscoopfilm op de agenda, en zijn al twee seizoenen van DreamWorks Dragons uitgezonden op Cartoon Network en er is onlangs een stripreeks verschenen in Amerika.

Afgelopen week raakte bekend dat er twee nieuwe seizoenen van de animatieserie worden gemaakt voor Netflix. In een persbericht van DreamWorks staat te lezen dat alle gebruikers van de onlinetelevisieaanbieder twee nieuwe reeksen kunnen verwachten vanaf de lente van 2015.

De nieuwe afleveringen spelen zich af in de periode tussen de twee films. De tweede speelt zich immers vijf jaar later af, dus er is ondertussen heel wat gebeurd bij de Vikingen. Elementen die aan bod komen zijn de nieuwe uitvindingen van Hiccup, zijn prille relatie met Astrid, nieuwe draken en exotische locaties.

In een interview vertelde componist John Powell dan weer dat topman Jeffrey Katzenberg al hardop nadenkt over een vierde film. Of het ook zover komt, zal deels afhangen van regisseur Dean DeBlois, die de drakenfilms oorspronkelijk als een trilogie beschouwde.

(Via Collider)

Lees ook:Nieuwe Dragon-clips
Lees ook:Eerste blik op tweede Dragon-film
Lees ook:Nederlandse stemmen en trailer How to Train Your Dragon
Lees ook:Nieuwe Dragon-plaatjes
Lees ook:Nieuwe trailer voor How to Train Your Dragon

Eén reactie op “Meer drakennieuws

  1. TAZ

    allemaal leuk nieuws dus.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.