Eerste blik op The Boy with the Cuckoo-Clock Heart

Eerste beelden van een verliefde jongen met een klok als hart.

Na de concept art van vorige maand zijn nu de eerste fragmenten opgedoken uit La Mécanique du Coeur (The Boy with the Cuckoo-Clock Heart).

Het verhaal draait om Jack, een jongen die geboren wordt op de koudste dag in de geschiedenis. Gelukkig redt de vroedvrouw zijn leven door zijn bevroren hart te vervangen door een klok. Die prothese werkt prima zolang Jack altijd rustig blijft, de wijzers niet aanraakt en vooral niet verliefd wordt. Dat laatste wordt echter een probleem wanneer hij een jonge straatzangeres ontmoet.

De bijzondere animatiefilm is gebaseerd op de gelijknamige roman van Mathias Malzieu (schrijver, dichter en de zanger van Dionysos). Hij maakt nu ook zijn filmdebuut en regisseert de muzikale film samen met Stéphane Berla. The Boy with the Cuckoo-Clock Heart wordt met de computer geanimeerd, maar de personages krijgen de echte ogen van levende acteurs.

Malzieu presenteerde de (nog niet afgewerkte) computerprent afgelopen week op Cartoon Movie. In de onderstaande videoreportages van Télé Lyon Métropole en Tribune de Lyon zijn alvast de allereerste fragmenten en stukjes artwork uit de animatie te zien.

De prent wordt eind 2013 in de Franse bioscopen verwacht.

Eerste clips en interview met de regisseur

(Via Focus On Animation)

Lees ook:Teaser La mécanique du cœur
Lees ook:2012 brengt The Boy with the Cuckoo-Clock Heart
Lees ook:Mooi voorsmaakje La mécanique du cœur
Lees ook:Trailer La mécanique du cœur
Lees ook:Concept art The Boy with the Cuckoo-Clock Heart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.