SubmarineChannel

Submarine is een productiehuis dat naast film en games zich ook bezig houdt met animatie. Zo maken ze bijvoorbeeld web animaties en series voor tv. Naast hun nieuwspagina hebben ze ook nog de eerder besproken Forget the Film, Watch the Titles-website, die net nog enkele nieuwe sequenties op hun site hebben gezet, waaronder een Pink Panther en Ca se Soigne van Studio Deubal (geïnspireerd op Oskar Fischinger’s werk, die ook mee werkte aan Fantasia). Maar naast die twee sites hebben ze ook nog “Prettycoolpeopleinterviews”!

Prettycoolpeopleinterviews is een website vol schitterende interviews met filmmakers, animators, designers, enz (o.a. Olvier Marquezy van Studio Deubal en Valerie Pirson die de animatie verzorgde in The Science of sleep) ook enkele animators van titelsequenties op Forget the Film, Watch the Titles worden hier geïnterviewd.
Allemaal MUST SEE interviews, en dat dankzij onze vrienden van SubmarineChannel!

Bedankt Remco voor de info!

Lees ook:
- Forget the Film, Watch the Titles

Lees ook:The Art of the Title
Lees ook:Win Win Win: Han Hoogerbrugge boek & dvd!
Lees ook:Nederlandse animators verenigen zich in nieuwe organisatie
Lees ook:Paltrow, Cee-Lo en Muppets zingen Forget You
Lees ook:Bekijk de storychangers-stream nu

0 reacties op “SubmarineChannel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.