HAFF: Webcompetitie van start en festivalselecties gemaakt

 

De officiële selecties van het Holland Animation Film Festival zijn bekend! Je kan de lijst van deelnemers binnen elke categorie online bekijken. De organisatie was naar eigen zeggen overdonderd door de grote hoeveelheid (1700) inzendingen.

Webcompetitie
Dit jaar vindt er voor het eerst ook een internationale competitie voor web animaties plaats. De webcompetitie is gestart op 8 september en je kan werk inzenden tot 22 oktober. Op HAFFTube kan je alle inzendingen bekijken en vind je de nodige informatie en het reglement als je zelf wilt deelnemen. De winnaar wordt uiteindelijk door een internationale jury verkozen en wordt op 5 november op het festival bekend gemaakt. Meer details vind je op haff.nl en HAFFTube.

De twaalfde editie van het Holland Animation Film Festival vindt plaats van 5 tot 9 november in Utrecht. 

Lees ook:Winnaar HAFFTube 2010: Silver Junkie – Maria
Lees ook:Win win win: Duo-tickets voor het HAFF!
Lees ook:Winnaars HAFF 2013
Lees ook:Win kaartjes voor het Holland Animation Film Festival
Lees ook:Nederlandse korte animatie Atchoo!

Eén reactie op “HAFF: Webcompetitie van start en festivalselecties gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.