Win Win Win: Han Hoogerbrugge boek & dvd!

Met dank aan de vriendelijke mensen van Submarine Channel, mogen we het boek met dvd Modern Living – The Graphic Universe of Han Hoogerbrugge gratis weggeven. Dit is de eerste publicatie van internet kunstenaar/animatiemaker Han Hoogerbrugge. Hoogerbrugge is een van de pioniers van deze nieuwe kunstvorm in Nederland en heeft internationaal grote faam verworven met zijn animatieseries Modern Living/Neurotica, Hotel en Nails.

Wat moet je doen om te winnen?

Stuur een mail naar [email protected] met het antwoord op de vraag: wat is de titel van onderstaande illustratie? Het antwoord vind je hier terug.

Vergeet in de mail niet je naam en adres te vermelden. De winnaar of winnares wordt op donderdag 4 december bekend gemaakt. Eén deelname per fysiek en IP adres. Kleine tip: voer genoeg voor animatiefans op de website van Submarine Channel, neem zeker eens een kijkje!  En als je daar toch al vertoeft, kan je meteen doorklikken naar de interactieve animatie Hotel van Han Hoogerbrugge.

Modern Living – The Graphic Universe of Han Hoogerbrugge
“In het boek Modern Living – The Graphic Universe of Han Hoogerbrugge worden de belangrijkste thema’s uit Hoogerbrugges werk bij elkaar gebracht. Zijn grafisch universum komt tot leven door een groot aantal beelden uit zijn populaire animatieseries, illustraties en autonome werk. Op de DVD, die ruim een uur aan materiaal biedt, zijn al zijn korte films, muziek video’s en de complete animatieseries Hotel, Nails en Modern Living/Neurotica opgenomen.

Hoogerbrugge exposeerde onder andere in het Centraal Museum Utrecht, Museo Tamayo Mexico City, Design Museum Londen, Eslite Vision Gallery Taipei en American Museum of the moving image New York.
Daarnaast werkte hij op free-lance basis ondermeer voor: VPRO, NPS, Sony, Mitsubishi, TROS, Quote Magazine, Diesel, MTV, Motorola, ING private banking en Unilever.

De wrang humoristische worsteling die zijn alter ego aangaat met de ongemakkelijkheden van het Moderne Leven, maakt Hoogerbrugge’s werk zo aansprekend. Het boek is online verkrijgbaar bij: www.bispublishers.nl Het boek en de DVD zijn een productie van SubmarineChannel.com.”

Over Submarine Channel:
www.SubmarineChannel.com is een internationaal platform voor creatieve en innovatieve digitale mediaproducties, van digitale films, online games, interactieve comics en online documentaires. Submarinechannel.com maakt deel uit van de Amsterdamse productiemaatschappij Submarine, in 2000 opgericht door Bruno Felix en Femke Wolting. SubmarineChannel.com is tot stand gekomen met financiële steun van het Ministerie van OCW en de Gemeente Amsterdam, Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling.”

Lees ook:
- Forget the film, watch the titles
- Submarine Channel

Lees ook:Winnaar The Graphic Universe of Han Hoogerbrugge
Lees ook:Films gezocht voor Animatiefestival
Lees ook:Programma Playgrounds vs. Submarine staat online
Lees ook:Het beste van bewegend beeld op Playgrounds vs. Submarine
Lees ook:Nederlander voorziet Pet Shop Boys van animatievideoclip

0 reacties op “Win Win Win: Han Hoogerbrugge boek & dvd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.