Win win win: 10 duo-tickets Anima Festival

Het 1000ste bericht op Animatieblog! Hoe kunnen we dit beter vieren dan met een wedstrijd?

Met dank aan de vriendelijke mensen van Anima, mogen we 10 duo-tickets weggeven voor de animatiefilm Appleseed Ex Machina van Shinji Aramaki op zaterdag 21 februari om 20u00 in Studio 4 van het Flagey te Brussel.

Wat moet je doen om te winnen?

Stuur een mail naar [email protected] met het antwoord op de vraag: Wat is de titel van de recentste langspeler van Bill Plympton, de bekende animator/regisseur die ook te gast zal zijn op Anima 2009? Het antwoord vind je hier terug.

Vergeet in de mail niet je naam en adres te vermelden. De winnaars worden vrijdag bekend gemaakt. Eén deelname per fysiek en IP adres.

Over Appleseed
Na een planetaire oorlog waarin de bevolking met de helft gedecimeerd werd, voeren de volkeren hervormingen door en creëren zij Olympus, een utopische stad waar vrede moet heersen. De stad, die bevolkt wordt door mensen en genetisch ontworpen humanoïden, wordt geregeerd door Gaia, een immense artificiële intelligentie. De jonge krijger Deunan en Briareos, een ex-cyborgsoldaat, zijn allebei lid van een elitekorps bij de politie dat over de veiligheid van Olympus moet waken.
Maar het aantal terroristische aanslagen neemt zienderogen toe. De nieuwe wereldorde wordt bedreigd door Poseidon, een groot industrieel concern gespecialiseerd in de verkoop van wapens. Dat Poseidon achter deze terroristische aanslagen zit laat zich dus gemakkelijk raden…

De volledige programmatie van Anima 2009 vind je terug op de officiële website.

Lees ook:Win win win: Duo-tickets voor het HAFF!
Lees ook:Prijsvraag: win tickets voor het Anima festival te Brussel!
Lees ook:Win Win Win: Tickets voor het KLIK! Animatie Festival
Lees ook:Win win win: Kung Fu Panda goodies!
Lees ook:Win Win Win: Han Hoogerbrugge boek & dvd!

0 reacties op “Win win win: 10 duo-tickets Anima Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.