Leuke teaser voor Titeuf: The Film

Bekijk de eerste beelden uit de grappige animatiefilm rond Titeuf.

Binnenkort verovert Titeuf de bioscoop. De in Frankrijk razend populaire stripreeks, die eerder al een animatieserie kreeg op tv, maakt de overstap naar het grote doek. Volgend jaar verschijnt de eerste tekenfilm rond de blonde tiener Titeuf. Het hoofdpersonage ontleent die naam aan zijn hoofd dat op een klein ei lijkt (petit œuf). De avonturen van de gekuifde schavuit zijn een creatie van Zep, het pseudoniem van de Zwitserse Philippe Chappuis. Hij zal de nieuwe tekenfilm, die ook in 3D verschijnt, eigenhandig regisseren.

“Een ramp! Nadia geeft een verjaardagsfeestje en Titeuf is niet uitgenodigd. Hoe is dat mogelijk? Hoe kon ze hem vergeten ondanks de vele verleidelijke blikken die hij haar toewerpt elke keer als ze zijn pad kruist?” Vastbesloten om een uitnodiging te versieren, belandt Titeuf van het ene avontuur in het andere.

De tekenfilm heeft een budget van vijftien miljoen euro en is een Frans-Zwitserse coproductie van Pathé, Moonscoop, France 3 Cinéma en Point Prod. Vanaf 6 april 2011 verschijnt Titeuf: The Film in de Franse bioscopen. Of en wanneer de tekenfilm ook in de Nederlandse en Belgische zalen verschijnt, is niet bekend.

Eerste teaser voor Titeuf: The Film (2011)

(Via Animafilms)

Lees ook:Reusachtige afbeeldingen uit Titeuf: The Film
Lees ook:Nieuwe trailer voor Titeuf: The Film
Lees ook:Meer informatie over Pixars Hawaii-kortfilm
Lees ook:Phineas and Ferb-film niet langer in de bioscoop
Lees ook:Stoere teaser voor Tekken: Blood Vengeance

4 reacties op “Leuke teaser voor Titeuf: The Film

 1. M

  Hij is in ieder geval voor een deel geanimeerd in België, dus ik hoop dat ‘ie daar ook te zien is

    /   Beantwoorden  / 
  1. Seppe

   Mooi, dat wist ik niet. Dat verhoogt inderdaad de kans op een release.

     /   Beantwoorden  / 
 2. peter

  er zitten best wat goore momenten in :P

    /   Beantwoorden  / 
 3. dave500

  nee dat heet opgroeien en belgen humor

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.