Posters en artwork voor The Rabbi’s Cat

Drie filmposters en wat artwork voor de nieuwe tekenfilm.

Le Chat du Rabbin (De Kat van de Rabbijn) is een nieuwe tekenfilm die gebaseerd is op de bekende stripreeks van Joann Sfar. Hij regisseert de prent samen met Antoine Delesvaux.

Rechts in dit bericht vind je de definitieve poster voor de animatiefilm. Onderaan staan enkele andere ontwerpen, tekeningen die aan de film voorafgingen en een foto van de echte kat, vergeleken met de getekende versie zoals die in de tekenfilm opduikt.

Het verhaal draait om een Joods gezin: een rabbijn, zijn knappe dochter en een bijzondere kat die een papegaai opat en kan praten. Helaas doet het dier niets liever dan kattenkwaad uithalen… De strips zijn een unieke mengeling van religie en filosofie, overgoten met de nodige humor.

De Franse release van de tekenfilm, die ook in 3D verschijnt, staat gepland voor 1 juni 2011. Of en wanneer de prent in Nederland en België wordt uitgebracht, is nog niet bekend. De mooie trailer en een heleboel afbeeldingen vind je in onze vorige berichten.

Posters, artwork en afbeeldingen The Rabbi’s Cat

(Via LeChatduRabbin)

Lees ook:Poster en afbeeldingen uit The Rabbi’s Cat
Lees ook:Nieuwe plaatjes uit The Rabbi’s Cat
Lees ook:Eerste trailer voor The Rabbi’s Cat
Lees ook:Eerste afbeeldingen uit The Rabbi’s Cat
Lees ook:Kuifje in nieuwe trailer voor The Rabbi’s Cat

2 reacties op “Posters en artwork voor The Rabbi’s Cat

 1. Tom

  Tenzij filmhuizen 3D gaan, vrees ik dat we deze film in Nederland mogen vergeten. Of zou een keten, zoals Pathé, die toch ook wat arthouse toont dit aandurven?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Seppe

   In filmhuizen die geen 3D aankunnen, verschijnt deze gewoon in 2D. In Frankrijk, tenminste (zie blauwe sticker op poster). Als de film in NL/BE verschijnt, krijgt die vast dezelfde behandeling. Al denk ik niet dat deze in de mainstream bioscopen zal draaien.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.