Nieuwe teaser Justin and the Knights of Valour

Een verse, vurige vooruitblik op het geanimeerde ridderavontuur.

Ondanks de crisis lijken animatiefilms het erg goed te doen in Spanje. De recente Indiana Jones-achtige komedie Tad, The Lost Explorer beleefde er dit jaar zelfs de op een na beste opening voor een animatiefilm (net na de veel bekendere en duurdere kaskraker Ice Age 4). Uiteindelijk werd Tad niet alleen de succesvolste Spaanse animatiefilm, maar ook de op een na beste van alle Spaanse films.

Volgend jaar is het de beurt aan Justin and the Knights of Valour, de tweede animatiefilm van Kandor Graphics. De animatiestudio is vooral bekend van The Missing Lynx en de korte film The Lady and the Reaper (goed voor een Oscarnominatie).

Het verhaal draait om Justin, een onhandige jongen die graag een ridder zou zijn. Zijn vader wil echter dat hij een advocaat wordt net als hij. In het koninkrijk vindt namelijk een revolutie plaats waardoor ridders plaats moeten maken voor bureaucraten. Geïnspireerd door het verhaal van zijn dappere grootvader Sir Ronald, besluit Justin toch om zijn droom waar te maken. Onderweg ontmoet hij de pittige meid Talia en de magiër Melquiades.

Onderaan vind je de eerste teaser voor de avonturenfilm, die van mij al meteen bonuspunten krijgt omdat een groepje monniken een krokodil met nepvleugels en een geïmproviseerde vlammenwerper laat doorgaan voor een vuurspuwende draak.

De film wordt geregisseerd door Manuel Sicilia. De distributieafdeling van Sony brengt de film (ook in 3D) uit in de Spaanse bioscopen in de zomer van 2013. Later verschijnt ook een Engelstalige versie. Bekende acteurs, onder wie Antonio Banderas, Freddie Highmore en Saoirse Ronan, lenen hun stem aan de karakters.

Teaser voor Justin and the Knights of Valour

(Via Filmsanimation)

Lees ook:Teaser voor Justin and the Knights of Valour
Lees ook:Trailer voor Knights of Valour
Lees ook:Knappe teaser voor Dad’s Missing Head
Lees ook:Eerste clip uit Green Lantern: Emerald Knights
Lees ook:Eerste teaser voor Unsupervised

Eén reactie op “Nieuwe teaser Justin and the Knights of Valour

  1. TAZ

    deze trailer ziet er al een stuk beter uit.
    in deze trailer zit teminste wel geluid in en volgens mij gaat deze film ook humor bevatten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.