Films gezocht voor Animatiefestival

Theatergezelschap Hotel Modern is op zoek naar creatievelingen die hun animatiefilmpjes willen vertonen tijdens het Animatiefestival in de digitale bioscoop van het hotel.

De website www.hotelmodern.nl lijkt net op een echt logement. Via de receptie kun je de weg vinden naar allerlei kamers in het gebouw. Het hotel beschikt ook over een heuse bioscoop, waar binnenkort misschien jouw animatiefilmpje draait.

Je leest het goed, Hotel Modern is op zoek naar films voor hun Animatiefestival in januari en wij zouden niet Animatieblog heten als we hun initiatief niet even onder de aandacht zouden brengen.

Rotterdam is de thuisbasis van Hotel Modern, maar naast vijftien andere Nederlandse steden staat er op de agenda van de theatergroep een wereldtournee die langs internationale locaties gaat zoals Moskou, Ohio, Vancouver, Tokio, Straatsburg, Genève, New Hampshire en vele andere.

Daardoor worden er heel wat bezoekers en internationale aandacht verwacht in de online bioscoop van het hotel. Als je dus nog een publiek zoekt voor een van je animatiefilms, dan is dit je kans.

Het Animatiefestival begint op 5 januari 2010. Als jouw animatiefilmpje geselecteerd wordt, ontvang je 55,55 euro. Je werk is dan te zien in de digitale bioscoop tot 1 juli 2010. Je aanmelden kan je via dit e-mailadres: [email protected].

Meer informatie vind je op hotelmodern.nl/flash_nl/animfest.

Lees ook:Win Win Win: Han Hoogerbrugge boek & dvd!
Lees ook:Officiële teasers voor Hotel Transylvania
Lees ook:Trailer voor Oscarkandidaat My Dog Tulip
Lees ook:Olympische reclame voor Hotel Transylvania
Lees ook:Hotel Transylvania 2 in de pijplijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.