Poster Free Birds

Veel pluimen op de eerste poster voor de kalkoenenkomedie.

Binnenkort verschijnt Free Birds, een nieuwe komedie geregisseerd door Jimmy Hayward (Horton Hears a Who). Het is de eerste avondvullende animatiefilm van Reel FX en dus hangt er veel af van het succes (de studio werkt ook aan Book of Life en Beasts of Burden).

Het verhaal volgt Reggie, een kalkoen die een luilekker leventje leidt nadat hij door de president werd gespaard, en Jake, de voorzitter en het enige lid van het TLF (Turkeys Liberation Front). Hij overtuigt Reggie om samen een tijdmachine te kapen.

Hoewel ze eigenlijk elkaars tegenpool zijn, besluiten de twee om samen terug in de tijd te reizen en ervoor te zorgen dat hun soort niet langer op het menu staat van het traditionele feestmaal met Thanksgiving. Reggie en Jake belanden in de 17e eeuw (ten tijde van de pelgrims), waar ze kennismaken met Jenny en een heleboel andere kalkoenen.

Vorige maand verscheen de trailer met de eerste fragmenten en vandaag is de eerste poster opgedoken die het publiek moet opwarmen voor de komische kalkoenenfilm. Klik op de afbeelding rechts in dit bericht om de poster in hoge resolutie te bekijken.

Free Birds (in 3D) verschijnt in december 2013 in de Nederlandse en Belgische zalen.

(Via Yahoo, met dank aan Mike voor de tip)

Lees ook:Trailer Free Birds
Lees ook:Free Birds Trailer 2
Lees ook:Eerste blik op Free Birds
Lees ook:Beelden Book of Life
Lees ook:Niet Turkeys maar Free Birds

Eén reactie op “Poster Free Birds

  1. TAZ

    leuke poster

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.