Beelden Book of Life

De nieuwe animatiefilm van Reel Fx (Free Birds).

The Book of Life is de eerste avondvullende film van Jorge R. Gutierrez (El Tigre). Het script schreef hij samen met Doug Langdale (Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness). Guillermo del Toro (Puss in Boots) is een van de producenten.

Het verhaal speelt zich af in Mexico tijdens Día de los Muertos en draait om Manolo, een jongeman die voor een dilemma staat: doen wat hij zelf wil (op zijn gitaar spelen en het hart veroveren van de vrouw van zijn dromen) óf doen wat zijn familie van hem verlangt. Hij belandt op een avontuurlijke reis doorheen drie fantastische werelden waar hij met zijn grootste angsten wordt geconfronteerd.

Onderaan vind je de trailer met de eerste beelden uit de computerprent. De film is de tweede productie van Reel FX, de studio die dit jaar Free Birds uitbracht. Het resultaat wordt in Amerika verwacht op 17 oktober 2014.

Eerste trailer

Lees ook:Nieuwe Book of Life-trailer
Lees ook:Book of Life
Lees ook:Stemmen Book of Life
Lees ook:Free Birds Trailer 2
Lees ook:Book of Life-regisseur plant tweede film

4 reacties op “Beelden Book of Life

 1. DragonMaster

  Mooie trailer! Plus origineler dan de laatste films van Disney en Dreamworks. :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  ziet er goed uit

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paysbart

  Wow. Dit ziet er schitterend uit!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.