Trailer voor Despicable Me 2

Bekijk een portie leuke fragmenten uit de komische animatiefilm.

Zoals eerder aangekondigd, verschijnt dit jaar het vervolg op Despicable Me. De nieuwe computerprent van studio Illumination Entertainment wordt ingeblikt door Chris Renaud en Pierre Coffin, die eerder Despicable Me regisseerden.

Met uitzondering van een spannend, Halloween-getint voorsmaakje waren er nog geen beelden uit de film te bekijken. De eerste trailer brengt daar nu verandering in en geeft bovendien ook voor het eerst wat informatie over het verhaal.

In Despicable Me 2 zien we hoe Gru zich heeft ontpopt tot een heuse huisvader voor de weesmeisjes Margo, Edith en Agnes. Op een dag wordt hij echter ontvoerd door Lucy Wild, een agent van de AVL (Anti-Villain League). De organisatie, die slechteriken uit de hele wereld bestrijdt, heeft zijn hulp nodig om de bevolking te beschermen tegen een nieuwe superschurk (wellicht een rol voor nieuwkomer Al Pacino).

De animatiefilm wordt op 26 juni 2013 in de Nederlandse bioscopen verwacht en op 3 juli in de Belgische. Een jaar later verschijnen de Minions ook in hun eigen film.

Eerste trailer voor Despicable Me 2

(Via iTunes)

Lees ook:Clip en poster voor Despicable Me 2
Lees ook:Allereerste trailer van Despicable Me
Lees ook:Pharrell Williams schrijft muziek voor Despicable Me
Lees ook:Nieuwe afbeeldingen voor Despicable Me
Lees ook:Een trailer met een geurtje voor Despicable Me

2 reacties op “Trailer voor Despicable Me 2

 1. DragonMaster

  Top trailer!

    /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  hele leuke trailer.
  lekker veel humor erin.
  ik heb het idee dat al net zo leuk gaat worden als het eerste deel.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.