Minions lusten Hamm

Mad Men-acteur Jon Hamm is te horen in de Minions-film.

De Minions uit Despicable Me krijgen hun eigen animatiefilm. De avondvullende prent vol gele opdondertjes wordt geregisseerd door Pierre Coffin (Despicable Me-films) en Kyle Balda (The Lorax). Het script is van Brian Lynch (Hop, Puss in Boots).

De nieuwe film speelt zich af in de jaren zestig, lang voor de grappige wezentjes Gru leerden kennen. Omdat de Minions niemand hebben om te dienen en ze daar depressief van worden, gaan drie van hen op zoek naar een nieuwe meesterschurk. Ze belanden op een boevenconventie, waar ze strijden om het recht om de handlangers te worden van Scarlet Overkill. Ondanks haar stijlvolle, Audrey Hepburn-achtige uiterlijk smeedt zij snode plannen om de eerste vrouwelijke superschurk van de wereld te worden.

Eerder raakte bekend dat Sandra Bullock de stem inspreekt van Scarlett Overkill. Deadline meldt nu dat Jon Hamm klank geeft aan Herb Overkill, een uitvinder en de echtgenoot van Scarlett. De acteur is erg bekend als Don Draper uit Mad Men, een populaire tv-serie die zich (toevallig?) ook in de jaren zestig afspeelt.

De Minions-film (in 3D) wordt in december 2014 in de bioscoop verwacht. De komische wezentjes duiken dit jaar ook op in de vervolgfilm Despicable Me 2 (juli 2013).

Lees ook:Minions verschuiven naar 2015
Lees ook:Bullock smeedt plannen met Minions
Lees ook:Eerste beelden Minions-film
Lees ook:Nieuwe Minions-trailer
Lees ook:Minions in New York

2 reacties op “Minions lusten Hamm

  1. max

    Het verhaal klinkt erg leuk!

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    dat is al leuk nieuws

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.