Nieuwe dierenfilm voor Illumination

Eerste blik op het nieuwe project van de Despicable Me-studio.

Amper een week nadat Illumination Entertainment drie nieuwe animatiefilms aankondigde, is vandaag een eerste plaatje opgedoken voor nóg een ander project. De animatiestudio brengt in Amerika op 12 februari 2016 een film uit met de werktitel Untitled Pets Movie.

De regie is in handen van Chris Renaud (regisseur Despicable Me-films en The Lorax) en coregisseur Yarrow Cheney (regisseur Puppy, het bonusfilmpje bij Despicable Me 2). Het script wordt gepend door Cinco Paul en Ken Daurio (schrijvers van Horton Hears a Who!, Hop en de Despicable Me-films). Acteurs Louis C.K., Eric Stonestreet en Kevin Hart vertolken de hoofdrollen in de actievolle komedie. Producenten zijn Chris Meledandri en Janet Healy.

Het originele verhaal speelt zich af in een flatgebouw in Manhattan. Wanneer de tweebenige bewoners gaan werken of naar school vertrekken, komen hun huisdieren samen. Ze hangen wat rond, wisselen gênante verhalen uit over hun eigenaars en helpen elkaar om er schattig uit te zien zodat ze meer toetjes krijgen. Aan het hoofd van de groep staat een pientere terriër (Louis C.K.). Zijn positie als nummer één komt in gevaar wanneer zijn bazin thuiskomt met Duke (Stonestreet), een grote, slordige bastaard met weinig manieren.

De twee belanden op straat in New York en maken er kennis met het schattige konijn Snowball (Hart). Hij leidt een leger van huisdieren die achtergelaten werden en vastbesloten zijn om wraak te nemen op de mensheid en alle liefdevolle baasjes. De twee honden zullen moeten samenwerken om daar een stokje voor te steken en op tijd terug te zijn voor het avondeten.

(Via Deadline)

Lees ook:Illumination Entertainment voert het tempo op
Lees ook:Nederlandse animatiefilm over de Sint in aantocht
Lees ook:Minions krijgen eigen film
Lees ook:Meer Despicable Mini-Movies
Lees ook:Disney-componist Robert Sherman overleden

3 reacties op “Nieuwe dierenfilm voor Illumination

 1. TAZ

  dit kan op zich een best leuke film gaan worden.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paysbart

  Verhaallijn lijkt wel erg op Toy story 1: Woody is nummer 1. Er komt een nieuw (buzz) die als bedreiging wordt gezien. Komen samen op straat en moeten dan samen werken…..

    /   Beantwoorden  / 
 3. DragonMaster

  Er zijn idd wel meer films waarbij twee tegenstrijdige personages elkaar moeten helpen en dan vrienden worden. :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.