Stoere teaser voor Tekken: Blood Vengeance

Bekijk de eerste, stoere beelden uit de geanimeerde Tekken-film.

Speelgoed- en videospelletjesmaker Bandai Namco Games gaf vandaag de eerste teaser vrij van Tekken: Blood Vengeance. Dat is de nieuwe animatiefilm die gebaseerd is op de populaire, gelijknamige games.

Het is niet de eerste filmadaptatie van het Japanse vechtspel, maar wel de eerste die met de computer wordt geanimeerd (en in 3D verschijnt). In 1998 kwam de tekenfilm Tekken: The Motion Picture uit en nog geen jaar geleden verscheen Tekken, een Amerikaanse live-actionversie rond de krachtpatsers. Grappig is dat de makers van de nieuwe computerprent vertelden dat je “die gekke film uit Hollywood mag vergeten”.

Regisseur van de film is Youichi Mouri, die de openingsfilmpjes van de games regisseerde. Het verhaal zou wel eens erg goed kunnen zijn, want het script wordt geschreven door Dai Sato (Cowboy Bebop, Eureka Seven, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex). De storyboards worden gemaakt door Shinji Higuchi (Gunbuster, Evangelion) en de studio Digital Frontier (Appleseed, Resident Evil: Degeneration) zorgt voor de animatie.

De nieuwe 3D-animatiefilm verschijnt deze zomer in de Japanse bioscopen.

Eerste teaser voor Tekken: Blood Vengeance

(Via ANN)

Lees ook:Amerikaanse teaser voor Tekken: Blood Vengeance
Lees ook:Twee clips uit Tekken: Blood Vengeance
Lees ook:Giovanni’s Island
Lees ook:Intrigerende teaser voor A Letter to Momo
Lees ook:Eerste teaser voor Onigamiden

2 reacties op “Stoere teaser voor Tekken: Blood Vengeance

 1. bluemonika

  cool, net als met resident evil zal bij deze de computer animatie film ook wel beter zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. DragonMaster

   Denk ik ook. De teaser bevalt me wel. Graphics deden meteen aan Final Fantasy denken.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.