Stoere beelden uit Space Pirate Captain Harlock

Een betere blik op de 3D-adaptatie van het sciencefictionavontuur.

Bezoekers van het animatiefestival in Annecy kregen dit jaar een voorsmaakje van Space Pirate Captain Harlock, een 3D-verfilming van de gelijknamige manga waarvan eerder al een tekenfilmserie werd gemaakt.

De film is nog steeds in volle productie bij Toei Animation, maar dankzij de Franse tv-zender BFMTV kunnen we nu ook enkele fragmenten bekijken die niet echt duidelijk te zien waren in de bootlegtrailer die vorig jaar werd gemaakt op de Tokyo Anime Fair.

Leiji Matsumoto, geestelijke vader van de strip waarop de film is gebaseerd, is bij het filmproject betrokken om erover te waken dat het een trouwe adaptatie wordt. Bovendien maakte hij bekend dat er ook aan een vervolg op de tekenfilmserie wordt gewerkt. Zoals steeds draait het verhaal om de heldhaftige kapitein Harlock en zijn bonte bemanning van het indrukwekkende luchtschip Arcadia. Als een van de weinigen rebelleren zij tegen aardse en buitenaardse onderdrukkers.

De nieuwe 3D-film wordt in de bioscoop verwacht in 2013.

Betere blik op Space Pirate Captain Harlock

(Met dank aan onze Franse collega van Catsuka voor de tip)

Lees ook:Bootlegtrailer Space Pirate Captain Harlock
Lees ook:Trailer voor Harlock
Lees ook:Blitse teaser voor Harlock
Lees ook:Bekende namen voor hondenfilm
Lees ook:Eerste clip uit Aardmans The Pirates!

2 reacties op “Stoere beelden uit Space Pirate Captain Harlock

  1. Rogier Van der weide

    ziet er goed uit, maar de kans dat een film als deze in Nederland vertoont worden buiten een filmfestival om zie ik niet gauw gebeuren, een dvd/bluray is meer mogelijke maar dan word het weer zoon een die bijna nergens te vinden is, oh well viva la bittorend!

      /   Beantwoorden  / 
  2. bluemonika

    ziet er inderdaad goed uit maar hopelijk stoppen ze niet teveel slowmotion erin dat maakt het dan wat kitcherig vind ik :/

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.