Eerste foto Disney short Glago’s Guest

Ik heb vandaag ook de eerste foto, helaas een beetje onduidelijk, van de nieuwe Disney short Glago's Guest, die straks voor Disney's Bolt in de bioscopen te zien is. Zowel Glago als Bolt zijn geregisseerd door Chris Williams, die van Pixar baas John Lasseter, na het zien van Glago, zo onder de indruk was dat hij hem de kans gaf Bolt te maken.

Glago's Guest is een sfeervolle, duistere en spannende film over de ontmoeting van een Russische soldaat met een alien. Op de foto zie je, denk ik, het ruimteschip waarmee de alien op aarde landt. Een andere Disney kortfilm, The Ballad of Nessie, staat ook op de planning voor dit jaar. Het filmpje, over het lieve, vrouwelijke monster van Loch Ness, zou of voor Prince Caspian (in mei), of voor Beverly Hills Chihuahua (de grootste kanshebber volgens mij) of voor Bedtime Stories (met kerst).

 

 

 

Lees ook:Eerste clip ongewone Disney kortfilm Glago’s Guest
Lees ook:Walt Disney Animation Studios lanceren website
Lees ook:Walt Disney Animation Studios presenteert The Ballad of Nessie
Lees ook:Volledige scène Bolt online
Lees ook:Twee clips uit The Ballad of Nessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.