Prime Evil

Een gemene alien stort neer op onze planeet vol dino’s.

In Prime Evil is te zien hoe een gevangen crimineel met een ruimteschip neerstort op aarde. Mensen zijn er nog niet, maar er lopen wel al dinosaurussen rond. De enorme dieren blijken zelfs handige vrienden te zijn voor het gestrande buitenaardse wezen dat snel wil ontsnappen…

Dat animator Kyler Spears heel wat in zijn mars heeft, was al duidelijk toen hij zijn eerstejaarsfilm Mafuta online plaatste. Onderaan in dit bericht kun je de korte film bekijken die hij maakte in zijn tweede jaar aan CalArts (California Institute of the Arts).

Het filmpje is hier en daar nog wat ruw (er verschijnt soms nog een aantekening in beeld), maar dat stoort niet bij het bekijken van het komische resultaat. Meer werk van de maker vind je op zijn blog.

Prime Evil

Lees ook:Omelette
Lees ook:Korte animatiefilm: Swelter
Lees ook:Korte animatiefilm: Mafuta
Lees ook:Acht animatiefilms maken kans op de Student Academy Award
Lees ook:Korte animatiefilm: I Live in the Woods! (18+)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.