Nieuwe Batman-short online

Batman herleeft in nieuwe korte film van Bruce Timm.

Het 75-jarige bestaan van Superman werd vorig jaar gevierd door DC Comics en Warner Brothers Animation met een korte film vol hoogtepunten en iconische momenten uit de vele strips, films en tv-series.

Dit jaar blaast collega-superheld Batman 75 kaarsjes uit, een mijlpaal die de studio’s ook niet ongemerkt willen laten voorbijgaan.

Zo mochten Bruce Timm (Batman: The Animated Series) en Darwyn Cooke (Batman Beyond) allebei een korte animatiefilm produceren over de bekende superheld. De twee films hebben hun eigen stijl en werpen een unieke blik op het Batman-universum.

Batman Strange Days is de eerste van de twee shorts en werd geregisseerd door Bruce Timm. In het duistere verhaal krijgt de superheld het aan de stok met Hugo Strange (een professor uit de Detective Comics uit de jaren veertig) en de monsterlijke reus Solomon Grundy. De korte animatiefilm werd in Amerika uitgezonden tijdens DC Nation op Cartoon Network en staat nu ook online.

Nieuwe Batman-kortfilm

Lees ook:Tweede Batman-short online
Lees ook:Eerste afbeeldingen uit Batman: Year One
Lees ook:Trailer Batman: Under the Red Hood
Lees ook:Trailer voor The Dark Knight Returns
Lees ook:Stoere cinematic voor Batman: Arkham City

Eén reactie op “Nieuwe Batman-short online

  1. TAZ

    ziet er goed uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.