Fire Escape

Mickey moet Minnie letterlijk uit de brand helpen.

Het eerste seizoen van Mickey Mouse, de nieuwe animatieserie van Walt Disney, bereikte sinds juni 2013 meer dan 100 miljoen kijkers in de Verenigde Staten en wordt wereldwijd in 160 landen in 33 talen uitgezonden. Een succes, en daarom wordt er gewerkt aan een tweede reeks rond Mickey en zijn bekende vrienden.

De tekenfilmpjes draaien steeds om een komische situatie en spelen zich af op exotische locaties in verschillende landen (San Francisco, Brazilië, Spanje, Nederland, India, de ruimte). De afleveringen worden eerst in Amerika uitgezonden op Disney Channel en verschijnen later ook online.

In Fire Escape brengt Mickey een bezoekje aan Minnie. Wanneer Goofy opmerkt dat haar flatgebouw in brand staat, probeert Mickey meteen om zijn vriendinnetje – en alle andere bewoners – uit het gebouw te redden.

Fire Escape

Lees ook:Eau de Minnie
Lees ook:Cable Car Chaos
Lees ook:Nieuwe Mickey-filmpjes op komst
Lees ook:O Futebol Classico
Lees ook:O Sole Minnie

Eén reactie op “Fire Escape

  1. TAZ

    weer een leuk kort filmpje uit de reeks van the mickey mouse shorts seizoen 2.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.