Knappe posters voor ParaNorman

Bekijk een verzameling stijlvolle posters voor LAIKA’s animatiefilm.

ParaNorman is de nieuwste productie uit de studio van LAIKA (Coraline). De stop-motionanimatiefilm ziet er niet alleen veelbelovend uit (zie trailers), maar kreeg ook een toffe promotiecampagne.

Zo werden mysterieuze kisten opgestuurd naar prominente internetfiguren zoals auteurs, tekenaars zangers en andere bekende bloggers. Na een hoop graafwerk bleken die een kleine doodskist te bevatten, met daarin een griezelige zombie zoals die in film te zien is. Enkele voorbeelden met foto’s van zulke spannende opgravingen vind je hier en hier.

Daarnaast werden in verschillende straten op allerlei plaatsen in Amerika mooie posters van ParaNorman opgehangen. Goede speurders en gelukkige voorbijgangers konden er gratis eentje van de muur plukken en kregen zo een exclusief pronkstuk te pakken. Voor de rest van de wereld zijn er gelukkig nog digitale exemplaren te bewonderen. De onderstaande posters werden gemaakt door Mondo-illustrators Graham Erwin, Little Friends of Printmaking, Glen Brogan, Drew Millward, Dave Perillo en Tom Whalen.

In ParaNorman wordt een vervloekt dorp aangevallen door zombies. De enige die de inwoners kan redden is de schuchtere Norman, een buitengewone jongen die met de doden kan praten. Samen met zijn vrienden zal hij het moeten opnemen tegen allerlei bovennatuurlijke monsters. De animatiefilm (in 3D) wordt in de Nederlandse zalen verwacht op 16 augustus 2012. De Belgische release volgt op 22 augustus 2012. Meer trailers, afbeeldingen en informatie over de stemacteurs vind je in onze vorige berichten.

Knappe posters voor ParaNorman (klik voor hoge resolutie)

(Via AICN)

Lees ook:Fantastische trailer voor ParaNorman
Lees ook:Kwijlende zombies in ParaNorman
Lees ook:Meer griezels in nieuwe teaser ParaNorman
Lees ook:De griezelige k(r)ant van ParaNorman
Lees ook:Griezelige teaser voor ParaNorman

7 reacties op “Knappe posters voor ParaNorman

 1. Fear

  Wauw, leuk! Ik vind die stijl helemaal fantastisch. Dat vintage uiterlijk is echt helemaal te gek.

    /   Beantwoorden  / 
 2. DragonMaster

  Erg coole posters. Naar de film ben ik ook erg benieuwd!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Sam Verschraegen

  Ziet er vet uit, zou heel cool zijn als er een paar T-shirts zouden komen met deze designs :D !!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Roel

  Wat een style! Vooral die eerste vind ik fantastisch!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Hansje

  De film net gezien en hij viel toch wat tegen. De animatie was perfect, dus wat dat betreft is er veel te genieten, maar qua verhaal werkt het niet; te eng voor de kleintjes en te kinderachtig voor volwassenen. “Coraline” wint het dan toch, wat mij betreft.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Mohegan

  Ik heb hem ook gezien en ik vond het een ontzettend leuke film. Vooral het einde was heel emotioneel. Petje af Laika studios.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.