Nieuwe blik op Boxtrolls

Mooie beelden uit de fantasievolle stop-motionfilm.

The Boxtrolls is de nieuwste productie van animatiestudio LAIKA (Coraline, ParaNorman). De film wordt geregisseerd door Anthony Stacchi en Graham Annable en is geschreven door Alan Snow (de schrijver van Here Be Monsters, het kinderboek waarop het verhaal is gebaseerd).

Het verhaal speelt zich af in Cheesebridge, een Victoriaans dorpje waar mensen vooral van luxe en dure stinkkazen houden. Onder de mooie straten leven de vieze Boxtrolls, monsters waarvan wordt gezegd dat ze ’s nachts uit de riolen kruipen om kinderen en kazen te stelen. In werkelijkheid zijn het echter rare, maar vriendelijke snuiters die zich in kartonnen dozen hullen.

De Boxtrolls hebben samen Eggs opgevoed, een weesjongen die nu net als hen in afvalcontainers duikt en mechanische troep verzamelt. Er dreigt gevaar voor de monsters wanneer de gemene ongediertebestrijder Archibald Snatcher hen probeert uit te roeien, maar Eggs en het avontuurlijke rijkeluismeisje Winnie zijn er gelukkig om hen te helpen.

Onderaan vind je een verse teaser met veelbelovende beelden uit de film. Het langverwachte resultaat verschijnt ook in stereoscopisch 3D en wordt in oktober 2014 in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht.

The Boxtrolls

Lees ook:Boxtrolls-trailer
Lees ook:Nieuwe Boxtrolls-beelden
Lees ook:Eerste blik op Boxtrolls
Lees ook:Boxtrolls-teaser
Lees ook:LAIKA kiest voor monsters

4 reacties op “Nieuwe blik op Boxtrolls

 1. TAZ

  het filmpje ziet er goed en leuk uit.

    /   Beantwoorden  / 
 2. DragonMaster

  Echt een film naar uit te kijken!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paysbart

  Ja ik kijk ook uit naar deze film!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hansje

  Daar ga ik zeker naar toe! Moet dan wel even zoeken naar een bioscoop waar-ie in 2D draait…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.