Heigl ziet wel iets in poppenmoorden

Katherine Heigl ambieert een rol in Happytime Murders. Dat is de thriller die zich afspeelt in een wereld waar mensen en poppen leven.

Volgens Variety is de Amerikaanse actrice Katherine Heigl in onderhandeling voor een rol in Happytime Murders. De film is een productie van de Jim Henson Company en Lionsgate en wordt geregisseerd door Brian Henson (zoon van Jim Henson). Het script is gepend door Todd Berger (Kung Fu Panda 2).

Het verhaal speelt zich af in een wereld waar mensen en poppen naast elkaar leven, al zijn die laatste wel een minderwaardige soort. De hele bevolking wordt echter opgeschrikt wanneer de oude poppen van het kinderprogramma Happytime Gang een voor een worden vermoord. De enigen die de seriemoordenaar kunnen opsporen zijn een aan lager wal geraakte privédetective (een pop) en zijn oude politiepartner (een mens).

Helaas kreeg de film nog geen groen licht. Volgende week wordt Happytime Murders voorgesteld op de European Film Market. Hopelijk vinden de makers – die de film al sinds 2008 van de grond proberen te krijgen – daar kapitaalkrachtige geïnteresseerden. Er moeten toch producenten zijn die in volwassen poppenfilms geloven?

Lees ook:Muppets en moord in Happytime Murders
Lees ook:Concept art voor The Happytime Murders
Lees ook:Nieuwe Fraggle Rock-film in de pijplijn
Lees ook:Rango-duo voor nieuwe Freggels-film
Lees ook:Muppets nemen loopje met de geschiedenis

3 reacties op “Heigl ziet wel iets in poppenmoorden

 1. Reinier

  Weer n Henson Project? En hoe staat t dan met The Power of the Dark Crystal?? Weer uitgesteld?? Of is hij hier in n andere hoedanigheid aan verbonden?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Seppe

   Happytime Murders staat los van een mogelijk Cystal-vervolg. Dat project verkeert volgens mij nog steeds in limbo.

     /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  nou de film power of the dark crystal zou dit jaar inderdaad nog uitkomen maar het lijkt erop dat deze film voorrang gaat krijgen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.