Concept art voor The Happytime Murders

Artwork onthult de grimmige sfeer van de Henson-film over poppenmoorden.

Zoals we eerder schreven is The Happytime Murders een veelbelovende, volwassen film van regisseur Brian Henson (zoon van Muppets-vader Jim Henson). Het script is gepend door Todd Berger (Kung Fu Panda 2).

Op de website van IM Global, de studio die de film probeert te verkopen aan potentiële investeerders, zijn enkele interessante stukjes concept art opgedoken. De groezelige plaatjes geven een goed beeld weer van de film noir, die zich afspeelt in een wereld waar mensen en poppen naast elkaar leven (al zijn die laatste wel een minderwaardige soort). De hele bevolking wordt echter opgeschrikt wanneer de oude poppen van het kinderprogramma Happytime Gang een voor een worden vermoord.

Het verhaal volgt de aan lager wal geraakte privédetective Phil Phillips die op zoek gaat naar de seriemoordenaar, die ook zijn broer te grazen nam. Hij werkt hiervoor opnieuw samen met zijn oude politiepartner Inspecteur Edwards, maar wanneer alle sporen naar Phil leiden, heeft hij alleen nog zichzelf en zijn scherpzinnigheid om op te vertrouwen.

Op de plaatjes zijn de pop Phil te zien en een akelige crime scene. Wie goed kijkt, ziet dat Puppet Pleasureland een sekswinkel is en een bordeel voor poppen. Vulture beschreef ooit een scène uit het script waarbij een koe op een massagetafel ligt en gemolken wordt door een octopus, waarna het witte goedje alle kanten op spoot. Inderdaad, dit wordt echt geen kinderfilm zoals The Muppets.

Crime scene uit The Happytime Murders

(Via Bleeding Cool)

Lees ook:Heigl ziet wel iets in poppenmoorden
Lees ook:Muppets en moord in Happytime Murders
Lees ook:Rango-duo voor nieuwe Freggels-film
Lees ook:Nieuwe Fraggle Rock-film in de pijplijn
Lees ook:Nieuwe posters barstensvol Muppets

2 reacties op “Concept art voor The Happytime Murders

  1. DragonMaster

    Ik hoop zo hard dat deze eindelijk echt gemaakt wordt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.