Eerste poster voor MacFarlane’s TED

Wat je van beren leren kan… maar dan volgens de maker van Family Guy.

Zoals eerder aangekondigd, maakt Seth MacFarlane dit jaar zijn debuut als regisseur. Na talloze bekende animatieseries (Family Guy, American Dad, The Cleveland Show) verschijnt binnenkort zijn eerste bioscoopfilm: Ted.

Het resultaat wordt een speelfilm waarbij live action wordt gecombineerd met motion capture. Dat is een techniek waarbij bewegingen van echte acteurs worden gebruikt voor computerpersonages. Op die manier leent MacFarlane niet alleen zijn stem, maar kruipt hij ook zelf in de rol van de geanimeerde beer uit de film.

TED draait om John Bennett (Mark Wahlberg), die als kind zijn grootste wens in vervulling zag gaan: zijn teddybeer werd tot leven gebracht. Maar ondertussen is John volwassen en zit hij nog steeds met een knuffel opgescheept die niet van zijn zijde wijkt. Het helpt ook niet dat Ted (Seth MacFarlane) allesbehalve een vrolijk beertje is. Hij drinkt, rookt wiet, vloekt en is een gigantisch blok aan het been van John.

De poster onthult nu een eerste blik op de knuffel en zijn baasje. De maffe komedie – die absoluut niet voor kleine kinderen is – wordt in Amerika verwacht op 13 juli 2012.

(Via Collider – Klik op de poster voor hoge resolutie)

Lees ook:Onfatsoenlijke trailer voor Ted (18+)
Lees ook:‘Brave’ trailer voor Ted
Lees ook:Mark Wahlberg heeft een vieze Teddy Bear
Lees ook:CollegeHumor spot met de maker van Family Guy en American Dad
Lees ook:Teddy Bear gebruikt motion capture

Eén reactie op “Eerste poster voor MacFarlane’s TED

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.