Nieuw voorsmaakje van 3D-Tarzan

Worstelen met krokodillen in de nieuwe teaser voor Tarzan 3D.

De nieuwe animatiefilm over Tarzan wordt geregisseerd door Reinhard Klooss en is een Duitse productie van de studio’s Constantin Film en Ambient Entertainment (Animals United).

In tegenstelling tot Walt Disneys handgetekende klassieker werd voor dit jungleavontuur motion capture gebruikt, een techniek waarbij bewegingen van echte acteurs worden omgezet naar een computermodel. De hoofdrollen worden vertolkt door Kellan Lutz (Tarzan) en Spencer Locke (Jane).

Het verhaal start met een driejarige jongen die als enige de crash overleeft wanneer de helikopter met daarin ook zijn vader en moeder neerstort in de jungle. Gelukkig wordt hij gered en grootgebracht door een groep berggorilla’s.

De eerste teaser die vorig jaar verscheen, liet voooral een jonge versie van Tarzan zien. Nu is ook een tweede voorsmaakje opgedoken en dat zoomt in op de volwassen held en zijn atletische prestaties. De nieuwe video werpt ook een eerste blik op Jane Porter, de dochter van een natuurkenner die naar de jungle reist.

Tarzan 3D verschijnt op 10 oktober 2013 in de Duitse zalen.

Tweede teaser voor Tarzan

(Via Bleeding Cool)

Lees ook:Nieuwe blik op 3D-Tarzan
Lees ook:Trailer voor 3D-Tarzan
Lees ook:Verse beelden uit Tarzan
Lees ook:Teaser voor Tarzan 3D
Lees ook:Eerste details uit Tarzans nieuwe 3D-film

7 reacties op “Nieuw voorsmaakje van 3D-Tarzan

 1. max

  Ik vind de mensen nogal stijf bewegen, en de animatie in de mensen wereld niet geweldig.

    /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  dit ziet er ook heel goed uit.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Locall

  nah, boeit me totaal niet

    /   Beantwoorden  / 
 4. maarten

  Dat is toch verre van overtuigend. De gezichten zijn voornamelijk in de schaduw maar zien er toch nog steeds onwerkelijk uit. Ik snap niet zo goed waarom je een animatiefilm realistisch zou willen maken. En al helemaal niet bij Tarzan, daar zijn al genoeg live-actionfilms van?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Smeerik

   Daar snap ik nou ook totaal geen reet van maarten. Alleen voor special effects in actie films zou ik het nog begrijpen, maar voor een animatie film niet. Ik denk dat het deels te maken heeft met een gebrek aan fantasie en een liefde voor geld. Zelfs het bron materiaal is al zo uitgekouwd als maar kan.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Positivo

  Stelletje negatievelingen, ziet er super uit!
  Jullie zitten zeker allemaal in een crises dip.

  Alleen jammer van de duitse tekst ;-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. maarten

   Tsja, als je dit er super uitziet vind zien is dat jouw goed recht. Er kan mij niet genoeg animatie in de bios verschijnen en ik heb wel eens slechter computertekenwerk gezien, maar dit overtuigt gewoon niet. Realisme nastreven is gewoon een heel tricky iets in animatie.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.