Animatic: Rhinestone Eyes van Gorillaz

De hel is losgebroken in de nieuwe song Rhinestone Eyes van Gorillaz.

De Britse groep Gorillaz begon op 3 oktober 2010 aan een nieuwe tournee rond de wereld. De toeschouwers van het eerste concert in Montreal (Canada) kregen tijdens het optreden van Gorillaz een leuke animatic te zien voor Rhinestone Eyes.

Een animatic is een opeenvolging van tekeningen, meestal uit het storyboard voor de film. Door de muziek onder de illustraties te plakken, krijg je een ruw voorsmaakje van het beoogde eindresultaat. Het interessante aan een animatic is dat je nog beter het handwerk van de makers in de tekeningen terugvindt. En dat is, typerend voor de Gorillaz, weer iets lekker mafs geworden.

Animatic voor Rhinestone Eyes van Gorillaz

(Via Lineboil)

Lees ook:Griezelige animatic voor Tentakills
Lees ook:Geanimeerde Gorillaz in DoYaThing
Lees ook:Korte animatiefilm: The Delivery
Lees ook:Damon Albarn en Jamie Hewlett doen het weer
Lees ook:Kleurrijke artwork voor Toy Story 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.