Justin Bieber als animatiefiguurtje

Een nieuwe videoclip van Justin Bieber in stop-motionanimatie.

Arthur Christmas is de nieuwe animatiefilm van Aardman Animations en Sony. Naast allerlei bekende stemacteurs (James McAvoy, Hugh Laurie, Jim Broadbent, Bill Nighy, Ashley Jensen) werd voor de film ook een populaire zanger ingeschakeld.

Niemand minder dan tieneridool Justin Bieber brengt voor de film zijn eigen versie van de kerstklassieker Santa Claus Is Comin’ To Town. Ter promotie van de song werd ook een geanimeerde videoclip uitgebracht.

Verrassend genoeg geen computeranimatie zoals in de film Arthur Christmas, maar een traditionelere stop-motionanimatie. Voor zo’n rijke artiest ziet de videoclip er best goedkoop uit, denk je? Het lijkt wel een beetje alsof Bieber de enige mocht zijn die er goed uitzag en alle andere, ‘normale’ kinderen zien er als grijze zombies uit? Klopt, maar het is een bewerking van de oude kortfilm van Rankin/Bass uit 1970.

In de onderstaande videoclip kun je de geanimeerde Bieber bekijken (en ook beluisteren, als je dat echt wil). Samen met de Kerstman en een stel rendieren zorgt hij ervoor dat iedereen een leuke Kerstmis beleeft. Toch is het vooral de leuke pinguïn Topper die in deze clip de show steelt…

Santa Claus Is Comin’ To Town (Animagic Version)

Lees ook:Leuke karakterposters voor Arthur Christmas
Lees ook:Clip It’s A SpongeBob Christmas
Lees ook:Eerste blik op SpongeBob in stop motion
Lees ook:Kerstmis brengt SpongeBob in stop motion
Lees ook:Aardman onthult Arthur Christmas

2 reacties op “Justin Bieber als animatiefiguurtje

  1. esteban

    Leuk gemaakt, gezellige en nostalgische clip. De update van de song is wat minder geslaagd.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joris

    Lijkt mij gewoon een Rankin Bass kerstspecial met een cg Justin Bieber erin verwerkt. Hebben ze een aantal jaar geleden ook gedaan met een populaire meidengroep. Toen hadden ze wel wat meer hun best gedaan om op de oude stijl te lijken, hier ziet die 3d Bieber er totaal anders uit als de stopmotion.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.