Eerste voorsmaakje van nieuwe Turtles-serie

Hoe vind je de nieuwe versie van de bekende superhelden in actie?

Nickelodeon pakt binnenkort uit met een nieuwe animatieserie over de Teenage Mutant Ninja Turtles. Het concept blijft hetzelfde (vier gemuteerde schildpadden als coole superhelden), maar visueel wordt het heel anders dan de oude tekenfilmserie. De nieuwe serie wordt met de computer geanimeerd en ziet er een stuk moderner uit.

De nieuwe Turtles krijgen bekende stemmen. Sean Astin (The Lord of the Rings) speelt Raphael, Jason Biggs (American Pie) wordt Leonardo, Greg Cipes (Ben 10) geeft klank aan Michelangelo en Rob Paulsen (The Land Before Time) laat Donatello spreken

Na alle teasers en promotieplaatjes krijg je nu een eerste, bewegende blik op de nieuwe karakters te zien. Een getekende introductie onthult ook het ontstaan van de gemuteerde dieren. Wat vinden jullie van de nieuwe computerversies van Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo? Geslaagd? Mogen de ‘geschreven geluidseffecten’ ook in de serie blijven zitten van jou?

De komische actieserie wordt in de herfst op tv verwacht.

Trailer Teenage Mutant Ninja Turtles

(Via EW)

Lees ook:Nieuwe karakters Teenage Mutant Ninja Turtles
Lees ook:Karakters uit Teenage Mutant Ninja Turtles
Lees ook:De nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles
Lees ook:Muzikale intro en nieuwe Turtles-clips
Lees ook:Turtles krijgen tweede seizoen

5 reacties op “Eerste voorsmaakje van nieuwe Turtles-serie

 1. DragonMaster

  Dat ziet er vet uit. Beter dan ik had verwacht/gevreesd.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Laura32

  hoewel ik het design absoluut niet cool vind ben ik eigenlijk wel blij om een beetje humor in deze serie te zien. De originele serie was ook vrij luchtig en een beetje suf, totaal anders dan de “coole, serieuze” TMNT die we de afgelopen jaren hebben gezien. Misschien geef ik dit wel een kans.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Tommy

  Is dit ontworpen voor de Nintendo DS?! Toffe character-design maar de animatie is zo houterig.

    /   Beantwoorden  / 
 4. TAZ

  cowabunga!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Mark

  De animatie spreekt me niet zo aan. Maar die ‘turtels humor’ blijft geweldig :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.