Tweede Nut Job-film

Er komt een tweede film over de dierlijke winkelrovers.

The Nut Job is de eerste animatiefilm van regisseur Peter Lepeniotis, gebaseerd op zijn korte animatiefilm Surly Squirrel (2005). Het script schreef hij samen met Lorne Cameron (Brother Bear, Over the Hedge).

Het verhaal volgt de belevenissen van de ondeugende eekhoorn Surly en zijn rattige vriend Buddy. Nadat ze uit het park verjaagd worden en in de stad belanden, plannen ze samen een overval op een notenwinkel. Daarvoor krijgen ze hulp van een zootje ongeregeld.

Tot ieders verbazing had de prent in Amerika een sterk openingsweekend: ruim 14 miljoen euro, het beste ooit voor een onafhankelijke animatiefilm.

De prent draait er amper een week in de zalen, maar distributeur Open Road Films en animatiestudio’s RedRover (Zuid-Korea) en Toonbox Entertainment (Canada) hebben nu al een vervolg aangekondigd.

The Nut Job 2 staat gepland voor 15 januari 2016 in Amerika. Details over het verhaal zijn er nog niet, maar de sequel zou door dezelfde makers gemaakt worden. Of de eerste Nut Job-film in de Nederlandse en Belgische zalen verschijnt, is niet bekend.

(Via ComingSoon)

Lees ook:Trailer The Nut Job
Lees ook:Nieuwe trailer Nut Job
Lees ook:Eerste filmposter voor The Nut Job
Lees ook:Bekende stemmen voor The Nut Job
Lees ook:Eerste blik op The Nut Job

Eén reactie op “Tweede Nut Job-film

  1. TAZ

    alvast leuk nieuws dus al heb ik de eerste film nog niet gezien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.