Worstenfilm voor 2016

Iets meer info over de geanimeerde komedie van Seth Rogen.

Sony en Annapurna Pictures brengen Sausage Party in 2016 naar het witte doek. In tegenstelling tot Sony’s Smurfenfilms wordt Sausage Party een ‘R-rated’ film die niet geschikt is voor jonge kinderen. De animatiefilm werd bedacht door Seth Rogen, Jonah Hill en Evan Goldberg. De regie is in handen van Conrad Vernon (Shrek 2) en Greg Tiernan.

Het verhaal speelt zich af in een supermarkt en gaat over een heldhaftige worst. Wanneer hij uit een boodschappenwagentje valt en terug naar zijn winkelschap wil, belandt hij in een gevaarlijk avontuur. Onderweg maakt hij kennis met nieuwe vrienden en ontdekt hij de waarheid over zijn bestaan.

Zoals de titel weggeeft – een sausage party is een feest waar te veel mannen en te weinig vrouwen aanwezig zijn, waardoor er weinig kans is om te ‘scoren’ – bevat de film heel wat foute grappen over worsten, geweld en seks. Dat ligt in de lijn van de makers’ vorige komedies zoals Knocked Up en Superbad.

Rogen zelf leent zijn stem aan hoofdpersonage Frank, een hotdogworstje. Jonah Hill, Michael Cera en Anders Holm vertolken zijn soortgenoten. Overige rollen zijn er voor Kristen Wiig, Salma Hayek, Edward Norton, James Franco, Craig Robinson, Paul Rudd, Danny McBride, Nick Kroll, Bill Hader en David Krumholtz.

In Amerika moet het resultaat op 3 juni 2016 in de bioscoop verschijnen.

(Via Comingsoon)

Lees ook:Jonah Hill houdt van volwassen worsten
Lees ook:Eerste details voor volwassen Sausage Party
Lees ook:Seth Rogen in animatiefilm Boo U
Lees ook:Makers vertellen over tv-serie Allen Gregory
Lees ook:Eerste trailer voor serie Allen Gregory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.