Nieuwe film Shedd aangekondigd

De prent wordt geregisseerd door Oscarwinnaar John Kahrs.

In augustus schreven we dat Clay Kaytis en John Kahrs de Walt Disney Animation Studios verlieten. Allebei zouden ze voor een concurrerende studio hun eerste avondvullende animatiefilm maken.

In oktober raakte bekend dat Tangled-supervisor Kaytis de Angry Birds-animatiefilm gaat regisseren en vandaag weten we wat het nieuwe project is van Paperman-regisseur Kahrs.

Paramount Animation heeft John Kahrs gestrikt om Shedd te regisseren. Het script wordt geschreven door Tripper Clancy. Elk detail over het verhaal wordt voorlopig geheimgehouden, maar het zou gebaseerd zijn op een idee van Adam Goodman, de topman van de animatiestudio.

Voor Paperman werd regisseur John Kahrs in 2013 bekroond met de Oscar voor Beste Korte Animatiefilm. Daarvoor werkte hij als animator jarenlang voor Pixar en Disney aan A Bug’s Life, Toy Story 2, Monsters Inc, The Incredibles, Ratatouille, Bolt, Tangled, Wreck-It Ralph en Frozen.

De animatiestudio van Paramount werd na het succes van Rango opgericht in 2011, maar heeft nog geen enkele film uitgebracht. De eerste prent is een vervolg op SpongeBob SquarePants The Movie en wordt pas in februari 2015 verwacht. Achter de schermen wordt wel al een tijdje aan verschillende projecten gewerkt.

(Via Variety – Afbeelding uit Paperman)

Lees ook:Kaytis en Kahrs weg bij Disney
Lees ook:Concept art van Paperman
Lees ook:Nieuwe blik op Disney-filmpje Paperman
Lees ook:Paperman
Lees ook:Poster en plot van Disneys Paperman onthuld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.