Maak je eigen Cars en win!

Vanaf vandaag al her en der te zien, en vanaf morgen zowat overal: Cars! Eindelijk! Speciaal ter gelegenheid van deze nieuwe Pixar-film een speciale prijsvraag: maak een fotootje van je eigen auto, photoshop er een gezicht op en stuur het resultaat naar [email protected]! De mooiste of leukste inzending wint een maand lang gratis dvd’s kijken via Keeno. Stuur geen bestand groter dan 100 kB, en vergeet je naam er niet bij te vermelden! Sowieso posten we de leukste inzendingen op deze blog. Je kunt inzenden tot en met woensdag 28 juni! Succes!
Update op 29 juni 2006:

De winnende afbeelding, gemaakt door Geert-Jan Hendriks, staat hieronder!

Lees ook:Win een prachtig prijzenpakket van Toy Story 3
Lees ook:Win een Keeno-maandabonnement!
Lees ook:Discussieer mee over Ice Age en win!
Lees ook:Win de dvd Disney’s Complete Classics Collection!
Lees ook:Animatieblog-lezers krijgen voordeel!

3 reacties op “Maak je eigen Cars en win!

 1. Ferry Piekart

  Nooit was de uitslag van een wedstrijd zo eenvoudig te bepalen als dit keer. Ik dacht in al mijn onschuld: ik laat ze eens wat knutselen. Maar daar hebben de meeste blogbezoekers totaal geen trek in, zo blijkt. Een vraag beantwoorden, of een mening geven… dat doen jullie graag. Maar even een plaatje photoshoppen? Niemand die daar zin in had. Op één bezoeker na: Geert-Jan Hendriks. Die stuurde bovenstaand plaatje in. In het begeleidend schrijven biedt hij nog zijn excuses aan dat hij bij gebrek aan een digitale camera geen foto van zijn eigen auto heeft gebruikt. Welnu, Geert-Jan, al had je een scan van een volgesnoten zakdoek opgestuurd, dan had je nog gewonnen. Want bij één deelnemer, ben je gewoon automatisch de winnaar. En dus komt jou een Keeno-maandabonnement toe. Wat een heerlijke prijs is overigens; anders bezoekers mogen zich voor hun hoofd slaan dat ze er ook geen gooi naar hebben gedaan!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Geert-Jan

  Bedankt voor de prijs ! Ik had graag op kwaliteit ipv kwantiteit willen winnen, en ik was benieuwd naar andere inzendingen. Helaas zat dat er niet in. Ik hoop echter dat het je niet weerhoud om nog meer van dit soort wedstijden uit te schrijven !

  In ieder geval volg ik je blog alweer een tijdje met plezier als liefhebber van het animatie genre, en ik zal met een eventuele volgende wedstrijd ook zeker meedoen !

    /   Beantwoorden  / 
 3. am love die ene

  am love die ene

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.