Pixar brengt dvd met korte filmpjes uit

Pixar maakt naast adembenemende lange animatiefilms ook prachtige en leuke korte filmpjes. Je ziet er in de bioscoop altijd eentje als voorafje bij een Pixar-film. En elke Pixar-dvd heeft wel een kort filmpje als extraatje. Je kon er natuurlijk op wachten dat al die filmpjes een keertje gebundeld zouden worden op een mooie verzamel-dvd. En die lijkt binnenkort inderdaad uit te komen; de cover circuleert al op het web. Wat er precies op het schijfje komt te staan, is nog niet bekend. De cover toont helaas alleen figuurtjes uit filmpjes die we al lang en breed kennen: For The Birds, Geri's Game, Knick Knack, Boundin', One Man Band, Luxo Jr. en Lifted. Allemaal filmpjes die een Pixar-liefhebber al geruime tijd in zijn collectie heeft (op Lifted na, maar die verschijnt binnenkort samen met Ratatouille). Ik mag toch hopen dat er ook wat nieuws op komt te staan?

Lees ook:13 filmpjes op Pixar Short Films Collection
Lees ook:Maandagochtend injectie: Lifted
Lees ook:Nieuwe Pixar kortfilm op Ratatouille dvd
Lees ook:Nieuw Pixar-filmpje: Lifted
Lees ook:Pixar-shorts nu ook in Nederland via iTunes te koop

2 reacties op “Pixar brengt dvd met korte filmpjes uit

 1. ANTON

  er is ook nog een filmpje dat RED’S DREAM heet en dat niet op dvds van pixar staat. Maar is in Amerika wel via ITUNES te koop dus ook niet nieuw.

    /   Beantwoorden  / 
 2. fliphamster

  Ik heb pas Ratatouille en dus ook Lifted gezien, echt, ze zijn tof..ik vond dat hele cars gebeuren een stuk minder, maar deze film is een orakel van mooie beelden, mooie sfeer en leuke figuurtjes .. gaat dat zien dus ;)

  ps. ik lees je blog al langer, maar nog nooit een reactie geplaatst, stom eej, gniffel.. maar ik lees je blog met veel plezier in ieder geval :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.