Lego pakt uit met Pixars Toy Story

Al meer dan een halve eeuw en lang voor Bob De Bouwer brengt Lego het bouwbeest naar boven dat in iedereen verscholen zit. Binnenkort pakt de speelgoedgigant uit met een Toy Story-collectie.

De Deense uitvinder had vast nooit durven dromen dat zijn speelgoed uiteindelijk in meer dan honderd landen verkocht zou worden. De eenmanszaak werd een bedrijf en speelt steeds vaker in op de populaire cultuurtrends. Uiteraard liggen ook heel wat films aan de basis van deze ontwikkelingen. Vergeet die oude houten blokjes en vage poppetjes, in het huidige assortiment vind je ook Indiana Jones terug, naast SpongeBob SquarePants en figuurtjes uit Star Wars.

Nu is het (eindelijk) de beurt aan Pixars bekende Toy Story-creaties. Woody, Buzz, Pete, RC, Bullseye, Jessie, Zurg en co. Allemaal worden ze voortaan ook in miniatuurvorm vereeuwigd. Vanuit San Diego kwamen de eerste foto’s toe die een blik werpen op de nieuwe collectie. Op de Comic Convention stond de voorbije dagen ook een reusachtige Buzz Lightyear te schitteren om promotie te maken voor de nieuwe Lego-verzameling.

Onderaan staan enkele foto’s van de minifiguurtjes in hoge resolutie, een grotere verzameling beeldmateriaal vind je hier en hier op Flickr.

Toy Story in Lego


(Via TDB)

Lees ook:Leuke reclame voor Toy Story-speelgoed
Lees ook:Nieuwe teaserposters Toy Story 3
Lees ook:Woody en Buzz brengen een belangrijke kerstboodschap
Lees ook:Albert Heijn in de ban van Toy Story
Lees ook:Wat als Toy Story een brute actiefilm was?

Eén reactie op “Lego pakt uit met Pixars Toy Story

  1. Lego Toy Story

    Het is een supermooie collectie. Met name de groene soldaatjes zijn erg stoer!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.