Exclusief: Nieuw personage voor Toy Story 3: Stretch

Animatieblog heeft een leuke primeur! Maak voor het eerst kennis met Stretch, de vrolijke octopus en een van de nieuwe personages in Toy Story 3.

Toy Story 3, de nieuwe animatiefilm van Pixar, bevat naast de bekende speelgoedhelden zoals Woody en Buzz ook een heleboel nieuwe personages. Nog voor je haar ergens anders vindt op het internet, kun je vandaag op Animatieblog kennismaken met Stretch, een grappige octopus die je eerder al kon bewonderen in de recente trailer.

Volgens de beschrijving is Stretch een schitterende en vrolijke zeebewoonster die houdt van plezier. Terwijl de kinderen met de schitterende rubberen inktvis spelen, kunnen ze alle acht armen en tientallen zuignapjes tellen. Dankzij haar elastische rubber, is ze tegen heel wat ruwe spelletjes bestand. Als je haar tegen de muur gooit, kun je zien hoe ze vanzelf naar beneden klimt. Om haar weer schoon te maken, volstaat een milde zeep. De stem van Stretch wordt ingesproken door actrice Whoopi Goldberg.

For our English visitors:

Stretch is a fun-loving under-the-sea octopus friend that shines in glittery purple. Kids can count her eight rubbery legs and dozens of sticky suckers that are sure to stand up to rough-and-tumble play and extreme stretching. Toss her high on the wall and watch her climb her way down! Clean in mild soap solution to remove dust and lint.

Toy Story 3 wordt in België en Nederland in de bioscoop verwacht vanaf 23 juni 2010.

Bewegend 3D-model van Stretch

Veertien nieuwe personages in Toy Story 3

(Met dank aan Disney voor de primeur)

Stretch is a fun-loving under-the-sea octopus friend that shines in glittery purple. Kids can count her eight rubbery legs and dozens of sticky suckers that are sure to stand up to rough-and-tumble play and extreme stretching. Toss her high on the wall and watch her climb her way down! Clean in mild soap solution to remove dust and lint.

Lees ook:Albert Heijn in de ban van Toy Story
Lees ook:Nieuw personage voor Toy Story 3: Peas-in-a-Pod
Lees ook:Nieuw personage voor Toy Story 3: Buttercup
Lees ook:Korte animatiefilm: Seedling
Lees ook:Buttercup doet auditie voor Toy Story 3

7 reacties op “Exclusief: Nieuw personage voor Toy Story 3: Stretch

 1. Hannes

  Wow, vind ik toch een leuke primeur (: En hoewel sommigen zeggen dat er een te veel aantal personages is, blijf ik het heerlijk vinden! En nogmaals: de details zijn super! Mocht het niet op een zwarte achtergrond staan, zou je kunnen zweren dat het écht speelgoed is! Nice ^^

    /   Beantwoorden  / 
 2. DragonMaster

  She’s looking awesome! Mooie primeur, jongens! :D

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jeroen

  Wow, nice!!! Primeur van Disney!! :D

    /   Beantwoorden  / 
 4. Seppe

  Inderdaad, erg sympathiek van Disney om Animatieblog uit te kiezen. Binnenkort volgen er vast nog meer leuke dingen… ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Hannes

   Wow, super! (:

     /   Beantwoorden  / 
 5. Seppe

  Even toegevoegd dat het Whoopi Goldberg is die haar stem aan Stretch leent.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jeroen

   Wowowow….Whoopi? Totaal niet gemerkt in de trailers, very cool!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.