Nieuwe personages in Toy Story 3: Dolly en Mr Pricklepants

Dankzij Walt Disney mogen we jullie vandaag weer als eerste laten kenismaken met Dolly en Mr Pricklepants, twee nieuwe personages uit Toy Story 3.

Maak kennis met alweer twee personages uit Toy Story 3, de nieuwe animatiefilm van Pixar. Van de veertien nieuwe karakters blijven er voorlopig nog maar vier geheim, tenzij je de recente trailer erg nauwkeurig hebt bekeken.

Dolly is een vriendelijke lappenpop en het perfecte geschenk voor elk kind. Ze heeft paars haar, grote ogen, blozende wangetjes en haar zachte lijfje en stralende glimlach maken van haar een onweerstaanbaar familielid. Ze komt met een mooie, blauwe jurk, maar met de bijgeleverde stofjes kun je zelf een unieke outfit maken voor haar.

De stem van Dolly wordt ingesproken door Bonnie Hunt. Zij werkte al vaker samen met de animatiestudio en leende eerder al haar stem aan personages in Cars (Sally), Monsters Inc (Flint) en A Bug’s Life (Rosie)

Mr. Pricklepants is een charmante egel en de ideale partner voor je favoriete boswandelingen. Deze egel met zijn groene lederhose komt uit de kwaliteitsvolle Waldfreunde-collectie en werd rechtstreeks uit Duitsland geïmporteerd. Hij mag er wel stekelig uitzien, maar hij is gemaakt uit dons zodat je hem flink kunt knuffelen. Ga met je vingers door zijn vacht om de stekels weer recht te zetten na de wasbeurt.

De stem van Mr. Pricklepants wordt ingesproken door Timothy Dalton, die vooral bekend is voor zijn rol als geheim agent 007 in de oudere James Bond-films.

Toy Story 3 wordt in België en Nederland in de bioscoop verwacht vanaf 23 juni 2010 en zal eveneens in 3D te bewonderen zijn.

Bewegend 3D-model van Mr Pricklepants

Bewegend 3D-model van Dolly

Veertien nieuwe personages in Toy Story 3

(Met dank aan Walt Disney Studios NL voor de primeur)

Lees ook:Allereerste blik op het nieuwe Toy Story-personage Mr Pricklepants
Lees ook:Nieuw personage voor Toy Story 3: Ken
Lees ook:Nieuw personage voor Toy Story 3: Buttercup
Lees ook:Nieuw personage voor Toy Story 3: Peas-in-a-Pod
Lees ook:Lee Unkrich onthult nieuwe stem voor Toy Story 3

8 reacties op “Nieuwe personages in Toy Story 3: Dolly en Mr Pricklepants

 1. DragonMaster

  Haha, die egel met z’n lederhosen ziet er geweldig uit. :D

    /   Beantwoorden  / 
 2. MASIS

  Zijn Buzz Lightyear & Woody de enige “oude” personages? Waar is bijv. Mr. Potatohead? Gaan we al die oude figuren ook weer zien of…?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jacquimo

   Tip van de dag: kijk de trailer…

     /   Beantwoorden  / 
   1. MASIS

    Bedankt Seppe!

    Gelukkig zien we ze dus gewoon terug.

      /   Beantwoorden  / 
 3. Seppe

  Even toegevoegd dat Timothy Dalton en Bonnie Hunt hun stemgeluid lenen aan de twee nieuwe personages, dat was ik vergeten te vermelden.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Ramon van Dam

  Toch jammer dat Totoro (erachter) zeer waarschijnlijk geen echte rol krijgt :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Seppe

   True, maar dan zou er vast wel iemand zeuren over belangenvermenging en sluikreclame, gezien Disney de internationale distributie doet voor de animatiefilms van Studio Ghibli. :)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.