Nieuw tv-spotje voor Cars 2

Actie, vieze oliegrapjes en Japanse toilethumor in Cars 2.

Zondag werd in Amerika tijdens een populaire racewedstrijd (NASCAR’s Daytona 500) op tv een nieuw reclamespotje uitgezonden voor Cars 2. Zo te zien ligt de focus van Pixars nieuwe animatiefilm vooral op de humor en de actie.

In Cars 2 nemen Lightning McQueen en Mater deel aan een internationale grand prix, een gigantische race waarin wordt bepaald wie de allersnelste raceauto ter wereld is. Maar de wedstrijd wordt onverwacht een groot avontuur, want terwijl McQueen zich concentreert op de razendsnelle wedstrijd, raakt Mater verzeild in een geheime spionagemissie.

Cars 2 verschijnt vanaf 29 juni 2011 in de Nederlandse en Belgische bioscopen (ook in 3D). De trailer, afbeeldingen en meer info over de film vind je in onze vorige berichten.

Nieuw tv-spotje voor Cars 2

(Via ComingSoon en Pixarblog)

Lees ook:Een tweede tv-spotje voor Cars 2
Lees ook:Nieuwe trailer en retroposters voor Cars 2
Lees ook:Eerste explosieve trailer voor Cars 2
Lees ook:Drie nieuwe clips uit Cars 2
Lees ook:Win een stem in animatiefilm Cars 2

14 reacties op “Nieuw tv-spotje voor Cars 2

 1. Hannes

  Ziet er me best leuk uit (: Geen cars-fan, maar Pixar zal me wel zo ver krijgen hem te gaan kijken (:

    /   Beantwoorden  / 
 2. max

  Dit word een van de leukste zomerfilm in de bioscoop en ook Kung fu panda 2 ook .

    /   Beantwoorden  / 
 3. TAZ

  hele geinige trailer.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hans W.

  De trailer doet me niet zoveel, maar ik was ook niet zo’n fan van de eerste “Cars”. Karakteranimatie is ook erg lastig als je alleen maar een paar ogen en wenkbrauwen hebt…
  Het grapje met die Aston Martin van James Bond wordt overigens wel in elk spotje uitgekauwd. En dan te bedenken dat die alleen in de Bond-films “Goldfinger” (1964) en “Thunderball” (1965) zat, meer dan 45 jaar geleden!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Thijs

   Nou.. hij scheurde ook nog even rond in Goldeneye dat is nog redelijk recent..
   ,
   en de auto in Thunderball was een Bentley.
   .
   Sorry hoor Die Hard fan hier ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Hans W.

    In “Goldeneye” was het een nieuwere uitvoering van de Aston Martin (de V12) en niet degene die je nu in “Cars 2″ verbeeld ziet.
    En in “Thunderball” zit die Aston Martin wel degelijk, nl. in de pre-credits sequence, waar Bond in een jetpack naar zijn Aston Martin DB5 vliegt.

    Sorry, nog grotere Die Hard fan ;)

      /   Beantwoorden  / 
 5. Locall

  Ziet er heel goed uit!

    /   Beantwoorden  / 
 6. max

  Ik zag hierzo een easter egg , bij die sene van dat ze in Japan rijden . Zag ik Kabuto uit die Cars toon : Tokyo mater . En op 16 april komt een nieuwe cars toon aan Trusty Mater ;-) .

    /   Beantwoorden  / 
 7. kenny

  jammer dat pixar deze film maakt om gewoon het speelgoed te kunnen blijven verkopen :( voor hun moet deze film niet super zijn (wat hij ook niet gaat worden) maar het moet wel tof blijven voor de kleintjes jammer genoeg hebben die dan wel weer zin in dit 2de deel :( maar ik vind het er geen goede film uitzien. De eerste was ook goed voor is een keer te zien (in het engels) dus die 2de moest er voor mij niet komen en zeker al niet in 3D. ach ja goed voor de kleintjes,slecht voor diegene die al 19 jaar zijn (zoals mezelf) ik ga dan weer liever naar kung fu panda 2 daar zitten nog grappen in die ik heel goed vind :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. peter

   tjaa voor het speelgoed heb je denk ik wel gelijk
   maar jah pixar weet wat ze doen dus :S deze sla ik niet over

     /   Beantwoorden  / 
  2. max

   Ik geef je gelijk Kenny ;-) . Ik moest een beetje twijfelen over Cars 2, maar ik vind best wel aardig uit zien . Maar ik liever naar Kung fu panda 2 ;-) . Maar Kenny een ding ik HAAT absoluut 3D ik krijg er altijd oogpijn en hoofdpijn ervan maar helaas bij bioscoop is er alleen 3D . Ik ga wel Cars 2 zien omdat ik net zo’n groote animatiefilm lieverhebber ( Net zoals jij ) ga ik hem zien . Ook al wel had ik liever The Incredibles 2 gehad .

     /   Beantwoorden  / 
  3. Seppe

   Je kan best stellen dat de merchandise een grote rol speelt in de creatie van deze sequel, maar je kunt nog helemaal niet weten of het (g)een leuke film wordt. Bovendien maak je een grote fout door te beweren dat Pixar niet achter deze productie zou staan. De studio heeft een reputatie hoog te houden en doet er alles aan om van Cars 2 een aangenaam vervolg te maken. Mochten ze, zoals jij zegt, niet om de film geven, dan had John Lasseter niet persoonlijk de regie overgenomen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. max

    Mee eens je kunt niet überhaupt zeggen hoe deze toekomst project zal worden ;-) . Terwel ik vind Cars leuk dus ja , dan wil ik deze film zien . Maar dan hoop ik dat deze flauw wordt , zoals je in deze tv-spotje kunt zien .

      /   Beantwoorden  / 
 8. Julia

  ssssssssssuper jammer dat doc hudson er niet meer is!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.