Originele reclamespotjes voor Cars 2

Een grappig (maar nep) reclamespotje en een nieuwe clip uit Cars 2.

Laat het maar aan de marketing van Disney/Pixar over om hun films op een originele manier in de kijker te plaatsen. Denk maar aan de leuke spotjes voor Toy Story 3 (Retro Lotso en cliffhangers) en Rapunzel (Double Tower).

Ook de nieuwste prent Cars 2 ontsnapt niet aan het ‘viral media’-syndroom. In een grappig maar nep tv-spotje maakt een stuntelige autoverkoper reclame voor zijn wagens. Wie goed oplet, merkt dat het fragment heel even verstoord wordt door een vreemde boodschap (op 55 seconden). Heel kort is een internetadres te zien (chromea113.com). Die link verwijst naar een geheim filmpje voor Cars 2, met daarin de Britse spion Finn McMissile in een explosief fragment uit de nieuwe animatiefilm.

Cars 2 verschijnt vanaf 29 juni 2011 in de Nederlandse en Belgische bioscopen (ook in 3D). Meer afbeeldingen en informatie over de film vind je in onze vorige berichten.

Cars N’ Deals of Emeryville Sale-A-Bration!

Chrome Leaks Cars 2 Exclusive Clip

(Via Mashable)

Lees ook:Drie nieuwe clips uit Cars 2
Lees ook:Afbeeldingen van nieuwe personages in Cars 2
Lees ook:Nieuwe exotische personages uit Cars 2
Lees ook:Eerste explosieve trailer voor Cars 2
Lees ook:Personages uit Cars 2 in leuk reclamespotje

Eén reactie op “Originele reclamespotjes voor Cars 2

  1. Hans W.

    Komisch filmpje met net de juiste knulligheid. En wat slim weer om een ‘geheime’ link te verstoppen. Ja, ze kunnen er wat van bij Pixar, en dat zeg ik terwijl ik totaal geen Cars-fan ben (sterker nog: ik vind “Cars” misschien wel de minste Pixar-film…)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.